- Konu Sahibi sarelle4545
-
Merhaba Arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve vajinisinimusum eşimle hiç birlikte olamadık ve bütün belirtilerini taşıyorum.
Bana yadımcı olmanızı istiyorum sizin sayenizde bazı şeyleri kavramaya basladım. Ama şunu söyleyebilirim ki bana o kadar yardımcı oldunuz ki moral ve motivasyonlarınızla önceden ismini duyunca vajınısmusun aglardım caresi yok bu hastalığın derdim yazılan basarı öykülerini okuyunca umudum var diyorum lütfen benide aranıza alın bende başarımı yazıp bu sıkıntıyı yasayanlara umut olmak istiyorum
Bnde vajinusmustum berbat biseydi agri sanci aci vs vs seyler yasayacagimi dusundum. Ama inanki hic oyle degil. Bebeyagi kullanmani tavsiye ederim. Birde duani eksik etme. Sen kasarsan zatn orasi da kapaniyor. Bide uyusturan kremler var onlardan alip deneMerhaba Arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve vajinisinimusum eşimle hiç birlikte olamadık ve bütün belirtilerini taşıyorum.
Bana yadımcı olmanızı istiyorum sizin sayenizde bazı şeyleri kavramaya basladım. Ama şunu söyleyebilirim ki bana o kadar yardımcı oldunuz ki moral ve motivasyonlarınızla önceden ismini duyunca vajınısmusun aglardım caresi yok bu hastalığın derdim yazılan basarı öykülerini okuyunca umudum var diyorum lütfen benide aranıza alın bende başarımı yazıp bu sıkıntıyı yasayanlara umut olmak istiyorum
Merhaba Arkadaşlar
Canim benim bi arkadaşımın akrabası 2 sene boyunca kayınvalidesi ile yatmış korkudan. Daha sonra eşinin desteği ile yenmiş bunu ve hemen hamile kalmiş. Kadın 2 tane çatır çatır normal doğum yapmış....Merhaba Arkadaşlar
Ben de5yillik evliyim allah bize sabır versin 9 yılda ne çok inş daha fazla uzamaz yada sona etmiştir erdiyse nasıl yendiniz lütfen yazarmsnzinşallah çabuk çözersin ,benim gibi 9 yıl beklemezsin
Ben de5yillik evliyim allah bize sabır versin 9 yılda ne çok inş daha fazla uzamaz yada sona etmiştir erdiyse nasıl yendiniz lütfen yazarmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?