Çok Çaresizdim Şimdi Bir Umudum var Galiba Ah Sen Yok musun Vajinismus :(

Ben 1 ayda kurtuldm yapay p sayesnde diyelim herseyi sirasiyla uygularsan olacak insallh

Bnde vajinusmustum berbat biseydi agri sanci aci vs vs seyler yasayacagimi dusundum. Ama inanki hic oyle degil. Bebeyagi kullanmani tavsiye ederim. Birde duani eksik etme. Sen kasarsan zatn orasi da kapaniyor. Bide uyusturan kremler var onlardan alip dene

Ben şaşıp kalıyorum bu konuları okudukça, yani neden böyle oluyor, canınızın yanacağını mi dusunuyorsunuz rahat olamiyormusunuz?

teşhisi siz mi koydunuz doktorunuz mu?

Aslında çok kolay cnm bende vajiyi yenen biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Bence buradaki vajinismus bölümü sayesinde yendim.kk sayesinde bebeğine kavuştum çok güzel motivasyon sagliyorsun.bazı dengesizler de var kk da ama sallama boşver.
Vajinismus o kayganlastirici jelle ve yastık deneyimi ile yendim. Ayaklarımın altın yastık koyarak başladım ve o çok aciyacak dediğin yerde aslında acimadigini göreceksin . Kastigin için canin yaniyor bir kere yavaşça olsa aliscan.baaracaksin meraketme sonrası acı yok katiyyen bunu beynine yerlestir asla acimiyor.Inşallah başaracak ve kadın olduğunu hissedeceksin...

Zamanla düzelebilecek birşey.Ben de ilk bir yıl yaşadımTam düzeliyordu rayına oturuyordu ki ki başka sorunlardan boşandım.Yani zamanla alışılacak birşey.

Canim korkulacak bisey yok ben kendimden ornek vereyim cok acayip korkuyordum. Bide bu evlilik oncesi bazi kadinlarin kendilerine has hikayeleri iyice korkutmustu. Ama olaya soyle bakmalisin, kendini kan vermeye gidiyormus yada ne bileyim igne olucakmis gibi dusun cunku ondan fazla aci cekmeyeceksin. Biz kadinlarin vucudu birlesmeye uygun yaratilmis, ne iliski sonucu bi yerin yirtilacak ne de iliski senin sonun olucak. Sevdigin kisiyle insanla vucudunu paylasacaksin, ona guvenip kendini birakicaksin. Inan bende 2 hafta ertelemistim yapamamistim. Ama yapamayacak bisey yok sadece kendini birak dusunme. Ucunda kotu bisey yok. Bak bide ben onun ustune gittim vajinal dogum yaptim ve ikinciye hamileyim. Insan vucudunun yapabildiklerini gorunce herseye daha cesaretleniyor. Sende kendine guven, ben vajinismusum diye kendine bi hastalik ismi koyma, cunku sende saglikli normal bir kadinsin :) guzel haberlerini bekliyorum

İlk önce kadın doğum Dr una muayene olun vajinismus olup olmadığınızın teşhisi konulsun. KK de bu konuyla ilgili bir sayfa var herkes deneyimlerini nasıl yediklerini hangi aşamada olduklarını yazıyor. Bu şekilde yenemezseniz bu durum için eğitim almış psikoloğlar dan yardım alabilirsiniz.

Verilen ödevleri düzenli olarak yaparsanız biraz da çaba sarfederseniz çok kısa sürede yenersiniz.

Ben eski bir vajinismuslu olarak bu işin bu kadar kolay olduğunu yapana kadar bilmezdim. İnşallah sizde çabuk yenersiniz ve bütün vajinismusu yenenler gibi bu kadarmıymış dersiniz.

Canim benim bi arkadaşımın akrabası 2 sene boyunca kayınvalidesi ile yatmış korkudan. Daha sonra eşinin desteği ile yenmiş bunu ve hemen hamile kalmiş. Kadın 2 tane çatır çatır normal doğum yapmış....

Arkadaslar biz burda kimsenin gözünüzü korkutmak istemiyoruz lütfen hakkınınz geciyorsa bu konuda bize enazından bana helal edin . Ben sadece eviligimi kurtarmak istiyorum sevdigim insanı bu yüzden kaybetmek istemiyorum kötü bir durum bende cözüm yolları ararken buldum burayı ve suan esimle birlikte olamıyorum fakat inanın buradaki basarı öykülerini okuduktan sonra oranın kapalı oldugu konusundan vazgectim artık egzerszleri ufak ufakta olsa yapabiliyorum artık ve bu basarı öykülerni paylasan arkadasların sayesinde bilmeden yada bilerek o kadar dua alıyosunuz ki benden ve benm gibi bu dururumda olan kişilerden ... Benm buraya yazmamdaki amac bi an önce su yükü üstümden atmaya cabalamam ve bana motivasyon ve o inancı verebilecek arkadaslardan yardım beklemem .

Merhaba yağmur zerresi geçen ay çok cesaretliydim ve odevlerimi çok güzel yapıyordum 1 hafta arayla 2yakinimi kaybettim cenazeler üzüntüler derken ara verdim mum aparatini rahatlıkla yapabiliyorum. Çok daha uzatmadan yapay p. İle çalışmak istiyorum parmaklarından ziyade farklı bisey kullanmak daha iyi hissettiriyor desteklerinizi bekliyorum

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…