Canım stres yapma derim..bende 3,5 senelik evliyim..ilk evlendiğimde vajinismus hastasıydım (halende tam atlatamadım ) doktora gittim alttan muayeneye hayatta izin veremezdim çünkü vajinismustum..ultrasonla baktı bir kaç tahlil falan yaptı ve hiç sorun yok bu hastalığı yenersen eğer hemen hamile kalırsın dedi..ama hiç yenebilecek gibi değildim..
Neyse son zamanlarda biraz biraz içime almaya başladım yarısını ama (utanarak yazıyorum) yarısı içimdeylen eşim boşalıyordu..ve böyle yapamaya devam ettik yaklaşık iki ay sonra hamile kaldım..
Ama şöylede birşey varki çocuk çok istememe rağmen son zamanlarda aklımdan çıkarmıştım..
Nede olsa vajinismusum dedim tedavi olmadan hayatta benim çocuğum olmaz diye düşünüyordum..yaza tüp bebek yaptıracaktım.
Rabbim büyük ama en umudu kestiğim anda bana bebeğimi gönderdi şimdi 7 aylık hamileyim..
artık bnde umudumu kesmeye baslıorum,bazen cok heyecanlanıyorum acaba hamilemiyim die yıne yok..senn adına cok sevindim allah bebegini saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.:)
allah allah ilk defa duyuyorum bazen bu kocakarılar haklı çıkabiliyor
Birde sana birşey daha söyleyeyim..küp vurma olayı var bele..ben hayatta öyle şeylere inanmazdım inanki..benim abimlerinde benimde çocuğum olmuyordu..bir gün annem dediki bir bayan var arkadaşıymış annemin küp vuruyormuş bele çocuğu olmayanlar için gelin sizide götüreyim dedi ( abimin eşini ve beni)
biz tabi nasıl kızıyoruz anneme böyle saçmalıkmı olur falan ..neyse annem baya bir yalvardı bize bizde dedikki neyse nasıl olsa saçma birşey olmayacak birşey ama gidelim annemi rahatlatmak adına gittik.üç gün gitmek lazımmış
ben 2 gün gittim abimin eşi 3 gün gitti ama biz hala dalga geçiyoruz...nemi oldu küp olayından 2 ay sonra ben hamile kaldım benden bir ay sonrada abimin eşi hamile kaldı..ikimizinde çocuğu olmuyordu ve abimin eşi çocuk tedavisi görmeyi son 8 aydır falan bırakmıştı yani olmaz dediler çünkü..
Tabiki önce allahtan olacak sonrada birşeyler sebep olacak demekki..
cnm eğer adetlerin düzenliyse kesin hamile kalırsın umudunu yitirme benim evlendikten 6 ya sonra oldu ilk 1 ay bizde korunduk güyya çocuk istemiyodum ama etrafımda her kesin bebeği vardı bende o zaman karar verdim benimde bi meleğim olmalı diye korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamile kaldım ama 5 ay boyunca eşimle her gece ilişkiye girdik sperm sayısı ve kalitesi yüksek olduğu için doktor bize her gece önermişti eşinde doktora gittimi gitmediyse mutlaka gitsin her şey senin elinde değil
allha allh nasıl bişiyki küp vurma ve nerde canım
genel olarak düzenli en fazla bi kaç gün oynuyor
belinemi vuruyolar küpü acıtmıyormu çok ilginç bi deneyim valla bendemi bi küp vurdursam
çok acıtıyor ben 2 gün dayanabildim sırtım morardı resmen ... Hayır birde böyle şeylere inanmadığımdan korktum belim öyle ağrıdıki kötürüm falan kalıcam dedim
aman benim canım tatlıdır ya ozaman hamile olsaydın olanındanda oluverirdin bence allah korusun biraz tehlikeli sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?