- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
-
- Konu Sahibi dingindeniz
Doğuda da kuzularımdan çok memnundum ama aileler yeterince ilgilenmeyince ben kendimi yırttığımla kalıyordum.
maltepede yaşayın derim.Öğrenciliğim boyunca orada kaldım her semtinde oturdum neredeyse.Kiralar 800-1500 arası değişiyor ama insanları komşuluk ilişkileri sosyal mekanları çok güzeldir.Tavsiye ederim hele ki çocuğunuz varsa.Kızlar eşimden dolayı İstanbul a tayin istemek zorundayım. Ayy öğrendiğimden beri dolup dolup boşalıyorum. Kredi borcumuz filan olduğu için elimize benim maaşım kalıyor diyebilirim.
Öğretmen olduğum için doğudan sonra artık daha şartları iyi, sınıf mevcudu çok kalabalık olmayan, ilgili alakalı velilerin bulunduğu bir yer istiyorum. Doğuda da kuzularımdan çok memnundum ama aileler yeterince ilgilenmeyince ben kendimi yırttığımla kalıyordum. İstanbul Anadolu yakasında hem nezih hem güvenli olan aynı zamanda kiraları uygun olan (maksimum 1000-1500 ki bu bile çok zorlar) yerleri ortalama kira fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim. Hatta ilçe semt mahalle ve kira ücretleri olarak. Güvenliği olan site tarzı yerler daha pahalı gördüğüm kadarıyla ama 1500 e kadar bildiğiniz bu şekilde siteler varsa onu da öğrenmek istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım ama sizlerden de öneri almak istiyorum en birinci tercihim güvenli olmalı çünkü haftada üç dört gece yalnız kalıcam.
Yardımcı olanlara teşekkürler kızlar. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
Henüz belli olmadı neresi açılırsa oraya tayin isteyeceğim, açılan yerler içinde de uygun fiyatlı ama güvenli bir ev bulabileceğim yerleri tercih etmek istiyorumİlçe neresi ki ilçeden ilçeye değişiyor
Arabamız yok maalesefAraba var mı? Eğer arabanız yoksa Samandıra, Sancaktepe gibi semtler ulaşım açısından zor olabilir. Kadıköy'e bağlı semtler genel olarak pahalıdır. Lokasyon olarak zaten pahalılar, bir de kentsel dönüşüm nedeniyle iyice uçtu fiyatlar.
Henüz tercih yapmadım bir ay sonra tercihlerOkul hangi semtte ?
Canım ev almayı da düşünüyoruz çünkü 10 sene otursak bir ev parasını kiraya vermiş oluyoruzAnadolu yakası şart mı?
Bir de 1500 kira verene kadar 1500 ödeme ile küçük de olsa bir ev almayı düşünmez misiniz?
Hiç üzülmeyin, korkmayın İstanbul harika bir şehirdir.
Hep yaşamak zor diye ağlayıp duranlar ne hikmetse yerleşir, gitmeyi düşünmez ordan..
Neden?
Çünkü çok güzel ve imkan dolu..
Ben çok özendim size..
Anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir çünkü benim için en önemlisi nezih bi yer olsun güvenli sitede bir ev bulayımHangi tarafi dusunuyosun? Kartal bi ucta beykoz bi ucta cekmekoy bambaska biyerde. Anadolu yakasi bile cok buyuk biyer.
Batı Ataşehir, çekmeköy taraflarına bakabilirsin.Anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir çünkü benim için en önemlisi nezih bi yer olsun güvenli sitede bir ev bulayım