- 24 Aralık 2014
- 4.973
- 6.718
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Saglık konusunda ben biraz pimpirikliyim herhalde üzerime cekiyorum ki migren katarakt astim alerjik rinit ne varsa var bende dün gece de boynumun altinda findıktan az daha büyük ele gelen şişlik farkettim beni fazlasıyla panikletti. Anneannem kasığında ele gelen kitle farketmesiyle lenfoma olduğunu ögrendi iki kez lenfoma atlattı,teyzem 35 yasinda meme kanserinden vefat etti dedem akciğer kanserinden vefat etti.Aile öyküsü olunca ben daha da panikledim boyun altındaki şişlik illa ki lenfoma vs degildir dimi dokununca acıyor acımazsa kötü derler ya içim şisti dokununca hissediliyor dıstan bir sislik yok basina gelen var mı ?
Lenf bezi sismesinde acima oluyor mu mesela yag bezesi olunca da acima olur mu ki ? Ciddiye almali mıyım ? Internette malum bas agrısina bile tümör yazıyor saglikli cevap alamadım doktora gitmeli miyim hastalik hastasi gibi sürekli doktora tasinmak istemiyorum bu aralar stresli bir dönemdeyim stresten olabilir mi ? Sürekli kullandigim astim alerji ilacim var o yapmis olabilir mi acaba ? Doktora hangi bölüme gitmem lazim kbb mi ?
Lenf bezi sismesinde acima oluyor mu mesela yag bezesi olunca da acima olur mu ki ? Ciddiye almali mıyım ? Internette malum bas agrısina bile tümör yazıyor saglikli cevap alamadım doktora gitmeli miyim hastalik hastasi gibi sürekli doktora tasinmak istemiyorum bu aralar stresli bir dönemdeyim stresten olabilir mi ? Sürekli kullandigim astim alerji ilacim var o yapmis olabilir mi acaba ? Doktora hangi bölüme gitmem lazim kbb mi ?