Çok canım sıkıldı ben paniğim diye mi başima geliyor bunlar ?

anladım benm bir hafta olacak bu şişlk başlayalı,
sen farkettikten kaç gün sonra gittin dr a
ellemeyince de ağrı var benim,iki tane oynayan kitle var
Hemen o hafta gittim ben iki tarafli sismistir olabilir benim diger tarafta yoktu sadece sağda idi inanılmaz bir acısı vardı sanki diş ağrısı gibi acısı

tam olarak neredeydi ve ağrı yapıyormuydu, hala duruyor mu geriledi mi
Canım şuan baktım da yok olmuş. Hatırladığım kadarıyla (3 yıl oldu çünkü) sağ kulak memenden başlayıp sol aşağı olacak şekilde parmağını ensene doğru indir yumuşak bir yere denk gelecek orda nohut kadar bir şey farkettim ağrıması yoktu ve oynadıkca deri altında hareket etmiyordu şekli ise düzenli ve yuvarlaktı yani bunları sordular diye belirtiyorum. sonra ultrasonla bakıldı yağ bezesi dendi sonra ben rahatlayıp yoklamayı bile unuttum zaten geçmiş çok şükür.

Yakın zamanda bir hastalığınız oldumu. Bağışıklık düşünce, vücut mikroplarla savaş halindeyken lenfler şişiyormuş. Hatta dr. Çocuklarımı muayene ederken lenfleri şişmiş hasta der yani. Benim boynumda hiç şişmedi fakat koltuk altım geçen gün çok çok hastayken şişti ve ağrıdı. Ertesi gün geçti. Normalde kıl kökü iltihabımda vardır mesela ama bu lenfti sanırım o günden sonrada iyileştim. Belki vücut o zaman savaş halindeydi bilemeyiz.

hangi branş dr a gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…