KARANFİLLİ SU
1 avuç karantil
500ml su
Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.
Ya da
Bir avuç karanfili kaynatıp soğumaya bırakın. Kaynayan karanfilin tortusu dibe çöktükten sonra dibe çöken tortu suyunu dibinde bırakarak değer kısmını alın.
Saç diplerinize uygulayın fakat durulamayın ve yıkamayın. ıki hafta sonrada karanfilin etkisini göreceksiniz. Saçlarınızın dökülmesini önleyecek ve zamanla saçlarınız çıkmaya başlayacak.
ZEYTİNYAĞI VE SARIMSAK
hakıkı zeytınyagında 3 5 diş sarımsagı kesıp ortadan bır kac gece bekletıp o zeytınyagıyla dıplerıne masaj yapınca gurlestırıp dokulemyı engellıyomus
TURPLU SU
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben
(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)