çok çabuk çıkıyorlar lütfen yardımmmm :(

naturally_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
24
0
86
slm sitede yeniyim dha önce byle bir başlık var mıydı incelem fırsatım olmadı k.bkmayın.
bnm sorunum şu: 18 yaşındayım bacaklarıma ve koltuk altıma ağda yapıyorum kılların kökünden alındğnada eminim ama 2 3 gne hmn çkıyorlar . acaba hormn bozklğmu war. dha önce jilet vurmştm ağda yapnca azalr diye umuyodum ama malsf. makineyle aldğm zmnlarda ise hmn ertesi gün çkyo jiletle alsam dha geç çkar ve dhada kalın çkyo ltfen yardıımmmm:gitme: bıktım artık şu yaz gnlernde sürekli ağdayla uğraşmaktan

Evet cnm benmde çok çabuk çıkar 1 haftada feln çıkıyo hemen.
Limon sürmenin azalttığını duymuştum ama denemedim hiç.

Ah canım aynı durum yaa.
Makinayla almaktan mıdır nedir tüylerim kalınlaşmış sanırım.
2-3 seferdir ağdayla alıyorum ama neredeyse 4-5 gün sonra tekrar çıkıyor.
Çıldırmak üzereyim bir çözüm bulmak lazım.
Bıktım artık.
Koltuk altıma lazer yaptırdım ama bacaklarımda ki kıllar aşırı kalın olmadığından görmüyor malesef.

Ben sirle alıyorum, ağda bezine yakından bakınca kıl köklerini falan da görüyorum ama bende de çabuk çıkıyorlar. Bu ara bir hormon testi, kist taraması falan yaptırmayı düşünüyorum, eskiden böyle değildi...

kıllarınız çok hızlı uzuyor ve erkek tipi kıllanmada varsa vakit kabetmeden doktora gidin
epilatörlerin belli kısmı kılları kırıyor gerçekten,ağda iyi bi seçenek gibi görünsede ağda sonrası bakım yağları vs den dolayı ben epilatörü tercih ediyorum,alışıncada hiç acı duymuyorsunuz .
acı hissi kıl kökünün kalınlığınada bağlı,yani kıllarınız nekadar güçlüyse okadar acı çekersiniz.

Gerçekten yani.
Makina ağdadan çok acıtıyor valla hi.

Makinamı bundan 7-8 sene öncesinin 130 lirasıyla bilmemkaç taksitte almıştım, bir kere bile kullanamadım, mahvetti beni. Ağda gibisi yok. Şimdi kartuş ısıtıcım da var, çok rahat.

Kökleriyle birlikte alınmasına rağmen tüylerimin bu kadar çabuk çıkmasının hormonlarımla ilgisi olsa gerek. Bayağıdır adetlerim de düzensiz, doktora görünmek farz oldu artık..

bnmde düzensz ve feci ağrılı geçmekte yani dktra gtmek şart oldu ..
yüzümü sir ağdayla alıyorum ilk gün tertemz 2 gn sonra elimi yzüme srnce ele geliyo batıyo bıktım sürekli ağda yapmaktan acısını geçtim artık bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…