Saç Kesim Şekilleri Cok büyük dert olmasada suan gerekli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Nasıl bir uslup bu? Neden hemen atarlanıyorsunuz. 1.konunuzun yeri burası değil. 2. Küfür,hakaret içermeyen cümlelerle iletişim kuruyoruz burada biz. Lütfen uslubunuzu düzeltin.
Küfür icin haklısınız herkesden özür dilerim kusura bakmayin sinirlendiğimden sert cıktım, ama burasıda dalga yeri değil haddini bilsinler.

yazcaktım tırstım
limon sertlestırır ben sabıtleyıcı yerıne cok lımon surdum dogru mantık
:KK57: hadi bismillah

Öncelikle ütü limonla asla uğraşma saçların kötü olur blogerlarda güzel bir ürün tavsiyesi al

Ben geçen sene saçımın ilk kez kıvırcığını kullandığım için alışmamıştı kabarıyordu nemli saça önce elidorun kıvırcık saçlara özel yeşil renkte bi kremi var önce onu sürüyordum sonra taftın sanırım 3 numaralı köpüğü var onu sürüyordum e o kadar şey sürüncede bozulması imkansız :) ama artık saçlarım da alıştı şuan ikisinden birini tek başına kullanıyorum yetiyor.

canım saçlarının düz olması için bazı doğal yöntemler var süt gibi falan birde düzleştirici saç kremleri falan da var onlar kullan derim

X