-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Ya resmen akimdan gecenleri yazmissın ..Aynen kizlar bazilari oyle yargiliyor ki sanki hepsi zemzemle yikanmis..biseylere fazla tepki veren insanlardan korkmak lazim..
cinsellik az diye başka erkeklere ilgi duymaktan neden korkuyorsun
o zaman eşinde sen lohusayken yada adetliyken seni aldatsın
çok yanlış düşünüyorsunuz
başkasının avukatlı olarak algılamada konuyu okuduktan sonra anlamaya çalıştın mı yoksa sadece okudun mu kadın derdi o değil eşinin ilgisizliği sadece lafta sevgi olmaz eve gel pc başına otur eşinle aynı anda sarılıp uyuma ordan yargılamak kolay tabii... gereksiz eleştirilerde bulunarak insanlara psikolojik baskı ve olumsuz cümleler kurmayın lütfen
yazdıgı ilk mesaja cevaben yazdım konuyu tümden okuyamadım
9 sayfa fazla geldi
bir mesajla nasıl psikolojik baskı yapılır saçmalayın
çünkü bir tek siz değil bir çok kişi buna yorum yapmış takıldığı tek nokta bu olmuş ve kadının cevaplarıda rahatsız olduğunu belli eden cinsten doğal olarak insanın moralini bozarak psikolojik baskı uygulanmış oluyor.. neyse sorun bu değil sadece ilk mesajı okumuş olsanaızda karşıdaki insanı düşünerek yorum yapmak gerek değil mi
birçok kişinin içinde neden beni buldun arkadaş
çogunluk benim gibi düşünüyorsa vardır bi sebebi
Benim ki yardım edeyim bile demiyo üstüne bide is buyuruyor iyice soğudum anasını bacisini babasını sürekli onları koruyor hiç onlar hatalı demiyo hep ben hep ben ölsem de kurtulsamBenimkide yine bilgisayar başında malum saat 3 e kadar uyudu uykusunu aldı bense sabaha kadar bebek emzirdim sabahtan beridir temizlik yemek çocuk canım çıktı ağız ucuyla bi yardım edeyim mi dedi oda zaten işler bitmişti :)
ya oda bişi mi ben gecelik giyim falan dedim bi akşam yarım saat öyle oturdum yanında tv bakıyordu sonra reklam arası bana neden böyle oturuyorsun üşeteceksin canım ya dedi enteresan ama gerçekYa ben e gerçekten bu erkekleri anlamıyorum yada benimki bi değişik süslenmiş işten gelince güzel karşılayayim diye ne dese begenirsin hayırdır noldu niye böyle giyindin diyo o zamanda bendeki bütün şevk gidiyor yani şimdi bu adam odun değilde ne ?
inan durumumuz çok benziyor benim eşimde konuşmayı sevmez bilgisayarla çok oynamaz ama tv de yerli yabancı film bırakmaz film yoksa uyur :) ama ben ona işkence ettiğim için konuşmak zorunda kalır bilgisayardayken sırtına çıkarım rahat vermem yani ama bende dediğiniz gibi hafta sonları çıkalım falan derim gittiğimiz yer en yakın marketi gezer geliriz ama ben bunlardan şikayet ettim bigün yani şikayette değilde anlatıyordum eltime kayınpederim duydu ama aynen şöyle dedi hanımefendi uyumak suçmu ne olmuş uyuyorsa kuma getirsinde onla otur ozaman demez miÇok haklısın zaten o rahat batıyor diyenlere cevap yazmayı bile değer görmüyorum sadece şunu diyorum insanın başına gelince anliyo umarım onları başına gelmez dediğin gibi eşimle aramızda iletişim sorunu var eşim sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda çok ağır kanlı sadece uyuşukluk yemek yesin bilgisayarın başına geçsin hayatı bundan ibaret ben konuşma sohbet etmek istiyorum bişiler paylaşalım istiyorum bugün haftasonu onuda saat 3 e kadar uyuyarak geçirdi bi haftasonu erken kalkayim eşimi biraz dışarı cikarayim hava alalım yok daha bunun gibi bi çok şey bu şikayetlerim soyledigimde ise her seferinde kavga sebebi oluyor çünkü asla kabul etmiyor
Sürekli bu konuda ben konuşmaya çalışıyorum o asla kabul etmiyor bosanmayida istedim ama her seferinde ağladı yalvardi beni sevdiginide biliyorum ama ben ne yapacağım onu bilemiyorum