- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Vah kuzum bizde eşimle koymaya başladık mesela suan uyuyo ben tek başına oturuyorum üstelik bide yarın pazarMrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza umarım doğru yere yaziyorumdur ben 2,5 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var sorunum eşime karşı olan soguklugum çok iyi bir insan ama sanırım bu yeterli olmuyo çok zıt karaktere sahibiz şimdi ne yapacağımı bilemiyorum o sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda hiç sohbet etmiyoruz cinsellik deseniz ayda bir bazen 1,5 ayda bir artık allah affettim ama başka erkeklere ilgi duymaya baslamaktan korkuyorum bu konuda bana yol gösterecek birileri varmı. ??
Aslında bu bilgisayar başında geçen sürede düzenleme yapma fikri güzelmiş hiç aklıma gelmemişti denicem tesekkurlererkeklerin bilgisayarlari resmen evde kuma gorevi goruyor artik ya..hele bide televizyon varsa evde,tamamen kopuk oluyor esler birbirinden..
esinizle bilgisayar acma kapama saatleri hakkinda konusun ama ciddi ciddi..mesela saat 9da acsin..yatana kadar takilsin.benim esim bilgisayarin basina gecmeden benim basima dikilir once..acikca soyler,bak bilgisayar basina gecince bidaha kalkmam diye..ona gore birbirimize vakit ayiririz sonrasinda serbest birakirim.
sizde bilgisayar basina gecmeden yakalayin esinizi...
Ben zaten gerçekten başka birine ilgi duysam bunu eşime soylicem ve bosanacam ama öyle bişi yok allah ta göstermesin ama o kadar bosluktayim ki anlatamam aslında gerçekten bosanmayi çok istiyorum ama her seferinde bi şekilde beni ikna ediyo vazgeciriyo
Benimkide yine bilgisayar başında malum saat 3 e kadar uyudu uykusunu aldı bense sabaha kadar bebek emzirdim sabahtan beridir temizlik yemek çocuk canım çıktı ağız ucuyla bi yardım edeyim mi dedi oda zaten işler bitmişti :)Vah kuzum bizde eşimle koymaya başladık mesela suan uyuyo ben tek başına oturuyorum üstelik bide yarın pazar
Sabretmeye çalışıyorum bazen basaramasamda zaten bosansam bi daha evlenmeyi asla düşünmüyorum oturur çocuğumu buyuturumDaha yeni evli sayilirsiniz ,gecici bir dönemdir yasadiklariz ,eslerin birbirine sabir etmesi lazim .Vazgecme ,diyelimki ayrildin gelen gideni aratabilir,yagmurdan kacarken doluya tutulabilirsin .
Bir cok bayanin durumu ayni iste burdada görüyorsun ,bebegini büyüt dua et insaallah esin kendini düzeltir .Sabretmeye çalışıyorum bazen basaramasamda zaten bosansam bi daha evlenmeyi asla düşünmüyorum oturur çocuğumu buyuturum
kendini aldatmıcam diye ıspatlamaya çalışma boşuna arkadaşım zaten aldatacak insan gelip burda dert anlatmaz bakar dalgasına keyfine kk ya yazana kadar başka erkeklere yazar halindende mutlu mesut yaşar, buraya kadar anlaştık.Ben bir başkasıyla olabilecegime ihtimal bile vermiyorum ama eşimi artık erkek gibi görmemek bundan dolayı da başka erkeklere sırf özne bakma ihtimali bile beni rahatsız ediyor yoksa çok şükür ölürüm de yinede eşimi aldatmam ben bu ilgi kayma konusunu olayın benim açımdan vehametini anlatmak amacıyla yazdım
Boşanmak yerine başka erkeklere ilgi duymak... Hımmm enteresan. Hayatta hep kolaya mı kaçarsınız? Yani bugün kocamdan soğusam vs aklıma ilk gelecek olan şey boşanmak vs olur, başkasına ilgi duymayı anneliğim engeller sanırımMrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza umarım doğru yere yaziyorumdur ben 2,5 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var sorunum eşime karşı olan soguklugum çok iyi bir insan ama sanırım bu yeterli olmuyo çok zıt karaktere sahibiz şimdi ne yapacağımı bilemiyorum o sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda hiç sohbet etmiyoruz cinsellik deseniz ayda bir bazen 1,5 ayda bir artık allah affettim ama başka erkeklere ilgi duymaya baslamaktan korkuyorum bu konuda bana yol gösterecek birileri varmı. ??
İlgi duyuyorum demedim duymaktan korkuyorum dedim hem bosanmayi isteyen benim zaten ama eşim kabul etmiyor iyiki de bi ilgi duymaktan korkuyorum dedim neden hemen başka birinin koynuna girecekmisim gibi bi algı oluşuyor anlamıyorum ben sadece dürüst olmak istedim içimden geleni yazdım çok kolay yargıliyorsunuz çok şükür oğluma helal süt verecek bi anneyimBoşanmak yerine başka erkeklere ilgi duymak... Hımmm enteresan. Hayatta hep kolaya mı kaçarsınız? Yani bugün kocamdan soğusam vs aklıma ilk gelecek olan şey boşanmak vs olur, başkasına ilgi duymayı anneliğim engeller sanırım
Sizin baskasına ilgi duyacak olmanız sütünüzü haram kılmaz.İlgi duyuyorum demedim duymaktan korkuyorum dedim hem bosanmayi isteyen benim zaten ama eşim kabul etmiyor iyiki de bi ilgi duymaktan korkuyorum dedim neden hemen başka birinin koynuna girecekmisim gibi bi algı oluşuyor anlamıyorum ben sadece dürüst olmak istedim içimden geleni yazdım çok kolay yargıliyorsunuz çok şükür oğluma helal süt verecek bi anneyim
Hayır yani o kadar yargiladilarki beni kötü kadın gibi hissettim kendimikendini aldatmıcam diye ıspatlamaya çalışma boşuna arkadaşım zaten aldatacak insan gelip burda dert anlatmaz bakar dalgasına keyfine kk ya yazana kadar başka erkeklere yazar halindende mutlu mesut yaşar, buraya kadar anlaştık.
gel gelelim ketum insanla anlaşmak çok zor , sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadar iletişim kurabilirsin.
maalesef bazı erkeklerin evlilik anlayışı yedim içtim karnım doydu, evde hatun var arada ihtiyaç duyarsak, e bide arada çocuklar büyüsün , öyle ne gerek var vıcık vıcık olup kendini yormaya , uykun gelince kıvrıl sabahta işe git bundan ibaret.
böyle olanlarıda ne yapsan değiştiremezsin çünkü adam halinden memnun niye kolunu kaldırıp yorulsun dimi.
bu yontulmamışlar böyle işte yapcak bişey yok (benimkide bi değişik versiyonuda ordan biliyorum)
benzer şeyleri yaşamayan anlayamayabilir ki yaşamasınlarda zaten üstünde durup üzme kendini, Allah herkese hayırlı huzurlu evlilik versinHayır yani o kadar yargiladilarki beni kötü kadın gibi hissettim kendimi
Bu ne bıcim bi tavır..!!! Kendinıze gelin eger yardımci olmıcaksanız yazmayin . !Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Boşan o zaman!
Başka erkeklere ilgi duymaktan korkan insana ne gibi yardımda bulunabiliriz. karakter yükleme gibi bir seçeneğimiz mevcut değil forumda.
benzer şeyleri yaşamayan anlayamayabilir ki yaşamasınlarda zaten üstünde durup üzme kendini, Allah herkese hayırlı huzurlu evlilik versin
Canim sen bos konusanlara aciklama yapmak.zorunda degilsin onlara en guzel cevap susmaktir.. AnlayanaSana şunu söyleyeyim arkadaşım insanları bu kadar kolay yargılama ben eşimle evlenene kadar kimseyle çıkmamış biriyim hep ciddi olsun ilişkim diye ama insanın başına gelince ancak anlaşılıyor hem ben ilgi duymak dediysem gerçekten de öyle bişey olacağını düşündüğümden değil zamanında sizin gibi büyük konuşup şimdi benim durumunda olabilirim içinde bulunduğu psikolojiyi anladığım için bunları söyledim
çünkü taşlamak empatiden daha kolay:)Helal olsun canim sana bazen insanlar gercekten empati kuramiyor kalin kafalari almiyor. Sanki kadin namussuzluk yapmis. Bu turk milletinin karilari bi degisik yaa.
Ozaman bir kac gun evden uzaklas ..:) aslında dediğini yaptım ama blöf değildi gerçekten ayrılmak istedim her seferinde ağladı yalvardi tabi bende vazgeçtim ama değişen bisey olmadı yine aynı
Ya senden yardım filan istemiyor. Kendi adına konuşBizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Boşan o zaman!
Başka erkeklere ilgi duymaktan korkan insana ne gibi yardımda bulunabiliriz. karakter yükleme gibi bir seçeneğimiz mevcut değil forumda.