Çok bunalım eşimden bana yardım edin lütfen

erkeklerin bilgisayarlari resmen evde kuma gorevi goruyor artik ya..hele bide televizyon varsa evde,tamamen kopuk oluyor esler birbirinden..
esinizle bilgisayar acma kapama saatleri hakkinda konusun ama ciddi ciddi..mesela saat 9da acsin..yatana kadar takilsin.benim esim bilgisayarin basina gecmeden benim basima dikilir once..acikca soyler,bak bilgisayar basina gecince bidaha kalkmam diye.. ona gore birbirimize vakit ayiririz sonrasinda serbest birakirim.
sizde bilgisayar basina gecmeden yakalayin esinizi...

Vah kuzum bizde eşimle koymaya başladık mesela suan uyuyo ben tek başına oturuyorum üstelik bide yarın pazar

Aslında bu bilgisayar başında geçen sürede düzenleme yapma fikri güzelmiş hiç aklıma gelmemişti denicem tesekkurler

Daha yeni evli sayilirsiniz ,gecici bir dönemdir yasadiklariz ,eslerin birbirine sabir etmesi lazim .Vazgecme ,diyelimki ayrildin gelen gideni aratabilir,yagmurdan kacarken doluya tutulabilirsin .

Vah kuzum bizde eşimle koymaya başladık mesela suan uyuyo ben tek başına oturuyorum üstelik bide yarın pazar
Benimkide yine bilgisayar başında malum saat 3 e kadar uyudu uykusunu aldı bense sabaha kadar bebek emzirdim sabahtan beridir temizlik yemek çocuk canım çıktı ağız ucuyla bi yardım edeyim mi dedi oda zaten işler bitmişti :)

Daha yeni evli sayilirsiniz ,gecici bir dönemdir yasadiklariz ,eslerin birbirine sabir etmesi lazim .Vazgecme ,diyelimki ayrildin gelen gideni aratabilir,yagmurdan kacarken doluya tutulabilirsin .
Sabretmeye çalışıyorum bazen basaramasamda zaten bosansam bi daha evlenmeyi asla düşünmüyorum oturur çocuğumu buyuturum

kendini aldatmıcam diye ıspatlamaya çalışma boşuna arkadaşım zaten aldatacak insan gelip burda dert anlatmaz bakar dalgasına keyfine kk ya yazana kadar başka erkeklere yazar halindende mutlu mesut yaşar, buraya kadar anlaştık.
gel gelelim ketum insanla anlaşmak çok zor , sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadar iletişim kurabilirsin.
maalesef bazı erkeklerin evlilik anlayışı yedim içtim karnım doydu, evde hatun var arada ihtiyaç duyarsak, e bide arada çocuklar büyüsün , öyle ne gerek var vıcık vıcık olup kendini yormaya , uykun gelince kıvrıl sabahta işe git bundan ibaret.
böyle olanlarıda ne yapsan değiştiremezsin çünkü adam halinden memnun niye kolunu kaldırıp yorulsun dimi.
bu yontulmamışlar böyle işte yapcak bişey yok (benimkide bi değişik versiyonuda ordan biliyorum)

Boşanmak yerine başka erkeklere ilgi duymak... Hımmm enteresan. Hayatta hep kolaya mı kaçarsınız? Yani bugün kocamdan soğusam vs aklıma ilk gelecek olan şey boşanmak vs olur, başkasına ilgi duymayı anneliğim engeller sanırım

İlgi duyuyorum demedim duymaktan korkuyorum dedim hem bosanmayi isteyen benim zaten ama eşim kabul etmiyor iyiki de bi ilgi duymaktan korkuyorum dedim neden hemen başka birinin koynuna girecekmisim gibi bi algı oluşuyor anlamıyorum ben sadece dürüst olmak istedim içimden geleni yazdım çok kolay yargıliyorsunuz çok şükür oğluma helal süt verecek bi anneyim

Sizin baskasına ilgi duyacak olmanız sütünüzü haram kılmaz.

Bakın diyorum ki boşanmak isteyen her türlü boşanır, boşandıktan sonra neyi nasıl yapacağını, eşini boşanmaya nasıl ikna edeceğini vs düşünür. İnsanın aklına en son gelecek seydir başka birine ilgi duyma korkusu.

Siz bu durumdan bezmişsiniz kafanızı mesgul edecek seyler arıyorsunuz bence.

Hayır yani o kadar yargiladilarki beni kötü kadın gibi hissettim kendimi

Helal olsun canim sana bazen insanlar gercekten empati kuramiyor kalin kafalari almiyor. Sanki kadin namussuzluk yapmis. Bu turk milletinin karilari bi degisik yaa.
benzer şeyleri yaşamayan anlayamayabilir ki yaşamasınlarda zaten üstünde durup üzme kendini, Allah herkese hayırlı huzurlu evlilik versin

Canim sen bos konusanlara aciklama yapmak.zorunda degilsin onlara en guzel cevap susmaktir.. Anlayana

Helal olsun canim sana bazen insanlar gercekten empati kuramiyor kalin kafalari almiyor. Sanki kadin namussuzluk yapmis. Bu turk milletinin karilari bi degisik yaa.
çünkü taşlamak empatiden daha kolay:)
üzülenin üzüntüsü zaten kendine yetmiş bide üstüne eklemeye gerek varmı, teselli yada yol göstermek daha iyi olmazmı, dediğin gibi üzeceğimize yazmayalım bencede

Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Boşan o zaman!

Başka erkeklere ilgi duymaktan korkan insana ne gibi yardımda bulunabiliriz. karakter yükleme gibi bir seçeneğimiz mevcut değil forumda.
Ya senden yardım filan istemiyor. Kendi adına konuş
Insanlari pişman etmeyin şuraya konu açtığına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…