Çok bunalım eşimden bana yardım edin lütfen

Yahu su yeni uyelik ve ilk konu sex diyenler , ne yapsinlar uyelik acip bizle tanisip kaynasip sonrami konu acsin millet..

Konuya gelince .

Esini al karsina konus .
Beklentilerini soyle , neden senden bukadar uzak durdugunu sor.
Eger kendine ceki duzen vermezse ayrilmak istedigini soyle blöf yap.
Belki ozaman degisir ..

bazı erkekler vardır konuşsan da anlamaz, anlasalar bile işlerine gelmediğinden bildiğini yaparlar..

senin eşinde anlayıp işine gelmeyenlerden...

senin yapacağın o bilgisayarı alıp kafasında parçalamak bak o zaman nasıl anlar....

bu adamlar ellerindekinin kıymetini kaybedince anlar...

Eşinle bu durumu konuştun mu?
Ayda 1 defa birlikteliğin normal olmadığının farkında mı eşin?

Bazi arkadsalr konu sahibine hukmu koymus kapatmis..
Bayan size ne anlatiyor siz ne cvp veriyorsunuz..

Eşinizin internette bukadar oyalanmasini sorgulamak lazim. Ne yapiyor bukadar nette? Acaba cok bunaldigi icin kafa dagitmaya mi cabaliyor yoksa bazi videolarla kendini tatmin mi ediyor???
Cinselliği siz farkli giyinerek alisilmisin disinda davranak halledebilirsiniz bence hicbir saglikli erkek böyle durumda esini reddetmez yorgun bile olsa...
Ama bence en onemlisi duygusal olarak tatmin etmiyor sizi.. isten ayrildiniz dogum yaptınız vucudunuz hayatiniz duzeniniz psikolojiniz altust oldu.....Ayrica Allahin izniyle esinize cocuk verdiniz degeriniz artmaliydi daha cok ustunuze dusmeliydi.. degil mi ???

AMA YAPMIYORLAR ARKADASIM YAPMIYORLAR BU ADAMLAR BİZİ ANLAMIYOR İŞTE

İşte bende öyle bi ailede büyüdüm babasız büyüdüm benim derdim aslında cinsellik değil tense temas sevgi gösterisi babamdan ailemden görmediğim sevgiyi eşimden görmek istiyorum ona sorarsan çok seviyor beni ama konu sevgiyi belli etmeye gelince işte sorun orda çıkıyor

Ya ben e gerçekten bu erkekleri anlamıyorum yada benimki bi değişik süslenmiş işten gelince güzel karşılayayim diye ne dese begenirsin hayırdır noldu niye böyle giyindin diyo o zamanda bendeki bütün şevk gidiyor yani şimdi bu adam odun değilde ne ?

Çok haklısın zaten o rahat batıyor diyenlere cevap yazmayı bile değer görmüyorum sadece şunu diyorum insanın başına gelince anliyo umarım onları başına gelmez dediğin gibi eşimle aramızda iletişim sorunu var eşim sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda çok ağır kanlı sadece uyuşukluk yemek yesin bilgisayarın başına geçsin hayatı bundan ibaret ben konuşma sohbet etmek istiyorum bişiler paylaşalım istiyorum bugün haftasonu onuda saat 3 e kadar uyuyarak geçirdi bi haftasonu erken kalkayim eşimi biraz dışarı cikarayim hava alalım yok daha bunun gibi bi çok şey bu şikayetlerim soyledigimde ise her seferinde kavga sebebi oluyor çünkü asla kabul etmiyor

Böyle bir durumda önerebileceğimiz tek şey boşanmaktır.
Başka erkeklere ilgi duymak konusuna gelince o ince çizgiyi kendi öz iradenize bırakıyorum kendinize yakışanı yapacağınızdan şüphem yok.

:) aslında dediğini yaptım ama blöf değildi gerçekten ayrılmak istedim her seferinde ağladı yalvardi tabi bende vazgeçtim ama değişen bisey olmadı yine aynı

Böyle bir durumda önerebileceğimiz tek şey boşanmaktır.
Başka erkeklere ilgi duymak konusuna gelince o ince çizgiyi kendi öz iradenize bırakıyorum kendinize yakışanı yapacağınızdan şüphem yok.
Ben zaten gerçekten başka birine ilgi duysam bunu eşime soylicem ve bosanacam ama öyle bişi yok allah ta göstermesin ama o kadar bosluktayim ki anlatamam aslında gerçekten bosanmayi çok istiyorum ama her seferinde bi şekilde beni ikna ediyo vazgeciriyo

Benimkide sanırım anlasada işine gelmeyenlerden

Esin acaba bilgisayar başında kotu sitelerdemi takılıyor
Boyle biseye şahit oldunmu
Bence de evlilikte cinsellik önemli bi yere sahip yani evliliğin yüzde 75 i bana gore
Bende biraz arası geçtimi arıza cikartiyorum yalan degil..
Doğru iletişim paylaşım şart

başka erkeklere ilgim duyacağın korkusunu korku bile olsa beynine işlersen, beynin seni o yöne teşvik eder...
hani derler ya korkularının üzerine gitmek diye... psikolojik olarak bundan korksan bile, o korktuğun ilgi duymaya teşvik edersin kendini... örnek veremiyorum ama nasıl anlatsam, mesela farkında olmadan bakım yapmaya başlayabilirsin, istem dışı bir tebessüm oturabilir yüzüne.. en önemlisi de bakışların değişebilir... belki sen bilinçli yapmazsın ama farkında olmadan beynin seni yönlendirebilir... psikolojide var bu durum...
o yüzden aklından bu korkuyu at, korku olarak bile kalmasın... öyle bir şey yok imkansız diye telkin et kendin... ben evliyim.. eşimi seviyorum diye düşün... her evlilikte olabilen durumlar bunlar... hiç bir ilişki tekdüze gitmez... ister arkadaşlık, ister flört , ister evlilik olsun... illa ki bir inişli çıkışlı döneminiz olacaktır... mevsimler bile belirleyebilir bunu...
sizin bu iniş çıkışın farkına varıp, bugünlerinde geçeceği düzeleceği mutlu günlerin sizi beklediği psikolojisine bürünmeniz gerekir....

Kötü sitelere girmiyor tek derdi siyaset çünkü gizli girmiyor benim gözümün önünde hep cinsellik diyince insanlarımız neden küçümsuyor anlamıyorum cinsellik sadece kadın ve erkeğin birleşmesi mi ben bu kadar sığ bakamiyorum ben cinsellikteki romantizmi duygusal tatmini kadın olarak goruldugumu bilmek istiyorum

Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım. ..

İnternetı bı günlüğüne boz bak bakalım be yapcak Belkı ılgısı sana yonelır
İnanır mısın bir kere o kadar sinirlendim ki inş bilgisayar bozulur diye beddua ettim onun yanında ve ertesi gün bozuldu :) dediğin gibi o zaman konuştuk sohbet ettik bişeyler paylaştık ama bilgisayar yapılınca kaldığımız yerden devam ediyoruz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…