- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Yok hayır kimse yok aslında çalışıyorum ama bebek doğduktan sonra ücretsiz izne ayrıldım evden pek çıktığım o yüzden ilgimin kayacagi biri yok ama ben artık kendimi eşimden dolayı kadın gibi göremiyorum yaşım daha genç bazı şeylerin bu kadar çabuk bitmesini istemiyorum
Ben eşimi seviyorum aslında çok iyi bir insan hiç bir kötü alışkanlığı yok evine bağlı ama ne bilim hani anlatmak istersin doğru cümleleri bulamazsın ya işte öyle bişi yani çok farklı karakterler zevkler ilgi alanları vs vs
İşte bende öyle bi ailede büyüdüm babasız büyüdüm benim derdim aslında cinsellik değil tense temas sevgi gösterisi babamdan ailemden görmediğim sevgiyi eşimden görmek istiyorum ona sorarsan çok seviyor beni ama konu sevgiyi belli etmeye gelince işte sorun orda çıkıyoryani benim eşimde de benzer şeyler var evlenmeden önce gayet uyumluyduk fakat evlenince adam uyku delisi çıktı yaz günü 8de uyuyordu sabahda 7de işe gidiyordu toplam 1 saat görüyorum adamı sonraları bıraktı bu huyları ama yeni evliyken bile haftada bi özel yaşantımız oluyordu tuhaf bi şeklde anlam veremiyordum ama yapacak bişi yoktu yani sonradan biraz değişsede bu durum gencim falan demiyorum bebeğimde yok bugün ayrılsam bekar gibi duruyorum ama bunlar önemsiz şeyler bence seviyorsan gözlerinin içine bakabilmekte herşeyden güzel sadece nefsine hakim ol insanın şeytanı nefsinde yatarmış sen uyandırma onu boşver ne anneler var 23 24.dul kalıp sadece çocuğu için yaşıyorlar
Ya ben e gerçekten bu erkekleri anlamıyorum yada benimki bi değişik süslenmiş işten gelince güzel karşılayayim diye ne dese begenirsin hayırdır noldu niye böyle giyindin diyo o zamanda bendeki bütün şevk gidiyor yani şimdi bu adam odun değilde ne ?Eşinizin internette bukadar oyalanmasini sorgulamak lazim. Ne yapiyor bukadar nette? Acaba cok bunaldigi icin kafa dagitmaya mi cabaliyor yoksa bazi videolarla kendini tatmin mi ediyor???
Cinselliği siz farkli giyinerek alisilmisin disinda davranak halledebilirsiniz bence hicbir saglikli erkek böyle durumda esini reddetmez yorgun bile olsa...
Ama bence en onemlisi duygusal olarak tatmin etmiyor sizi.. isten ayrildiniz dogum yaptınız vucudunuz hayatiniz duzeniniz psikolojiniz altust oldu.....Ayrica Allahin izniyle esinize cocuk verdiniz degeriniz artmaliydi daha cok ustunuze dusmeliydi.. degil mi ???
AMA YAPMIYORLAR ARKADASIM YAPMIYORLAR BU ADAMLAR BİZİ ANLAMIYOR İŞTE
Çok haklısın zaten o rahat batıyor diyenlere cevap yazmayı bile değer görmüyorum sadece şunu diyorum insanın başına gelince anliyo umarım onları başına gelmez dediğin gibi eşimle aramızda iletişim sorunu var eşim sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda çok ağır kanlı sadece uyuşukluk yemek yesin bilgisayarın başına geçsin hayatı bundan ibaret ben konuşma sohbet etmek istiyorum bişiler paylaşalım istiyorum bugün haftasonu onuda saat 3 e kadar uyuyarak geçirdi bi haftasonu erken kalkayim eşimi biraz dışarı cikarayim hava alalım yok daha bunun gibi bi çok şey bu şikayetlerim soyledigimde ise her seferinde kavga sebebi oluyor çünkü asla kabul etmiyorbugun gazeteye bakarken soyle bi baslik gordum...evlilikte olmasi gereken 10 sey...ilk iki sey
1. Konusabilmek sohbet edebilmek yani iletisim
2. Beraber eglenebilmek
Sizin evliliginizde galiba iletisim eksikligi var...esiniz sessiz bi karakter ve siz de sizinle ilgilensin konussun istiyorsunuz..boyle olunca eglenemiyorsunuz da..bunlarin eksikligi cok onemlidir..yani turkiyedeki kadinlar bosanma sebebi olarak sadece siddet ve aldatmayi gordukleri icin onlara garip geliyo olabilir..hatta rahat batiyo bile diyebilirler..ama ben sizi dibine kadar hakli buluyorum..iletisimsizlik baslibasina cok buyuk bi sorundur ve beraberinde cinsel eksikligi de getirince daha da buyuk bir sorun haline gelir..boyle bir durumda da gonul kaymalari cok normal...esinizle konusun..olmazsa aile terapistine gidin..o da olmazsa ayrilin ...cok net..cunku insan surekli birini degistirmeye calistigi surece yIpraniyo yoruluyo..karekterler zaten kolay kolay degismez..
:) aslında dediğini yaptım ama blöf değildi gerçekten ayrılmak istedim her seferinde ağladı yalvardi tabi bende vazgeçtim ama değişen bisey olmadı yine aynıYahu su yeni uyelik ve ilk konu sex diyenler , ne yapsinlar uyelik acip bizle tanisip kaynasip sonrami konu acsin millet..
Konuya gelince .
Esini al karsina konus .
Beklentilerini soyle , neden senden bukadar uzak durdugunu sor.
Eger kendine ceki duzen vermezse ayrilmak istedigini soyle blöf yap.
Belki ozaman degisir ..
Ben zaten gerçekten başka birine ilgi duysam bunu eşime soylicem ve bosanacam ama öyle bişi yok allah ta göstermesin ama o kadar bosluktayim ki anlatamam aslında gerçekten bosanmayi çok istiyorum ama her seferinde bi şekilde beni ikna ediyo vazgeciriyoBöyle bir durumda önerebileceğimiz tek şey boşanmaktır.
Başka erkeklere ilgi duymak konusuna gelince o ince çizgiyi kendi öz iradenize bırakıyorum kendinize yakışanı yapacağınızdan şüphem yok.
Evet oda farkında bunun ama bilgisayarı birlikteliğe tercih ediyor sanırım :)Eşinle bu durumu konuştun mu?
Ayda 1 defa birlikteliğin normal olmadığının farkında mı eşin?
Benimkide sanırım anlasada işine gelmeyenlerdenbazı erkekler vardır konuşsan da anlamaz, anlasalar bile işlerine gelmediğinden bildiğini yaparlar..
senin eşinde anlayıp işine gelmeyenlerden...
senin yapacağın o bilgisayarı alıp kafasında parçalamak bak o zaman nasıl anlar....
bu adamlar ellerindekinin kıymetini kaybedince anlar...
Kötü sitelere girmiyor tek derdi siyaset çünkü gizli girmiyor benim gözümün önünde hep cinsellik diyince insanlarımız neden küçümsuyor anlamıyorum cinsellik sadece kadın ve erkeğin birleşmesi mi ben bu kadar sığ bakamiyorum ben cinsellikteki romantizmi duygusal tatmini kadın olarak goruldugumu bilmek istiyorumEsin acaba bilgisayar başında kotu sitelerdemi takılıyor
Boyle biseye şahit oldunmu
Bence de evlilikte cinsellik önemli bi yere sahip yani evliliğin yüzde 75 i bana gore
Bende biraz arası geçtimi arıza cikartiyorum yalan degil..
Doğru iletişim paylaşım şart
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım. ..başka erkeklere ilgim duyacağın korkusunu korku bile olsa beynine işlersen, beynin seni o yöne teşvik eder...
hani derler ya korkularının üzerine gitmek diye... psikolojik olarak bundan korksan bile, o korktuğun ilgi duymaya teşvik edersin kendini... örnek veremiyorum ama nasıl anlatsam, mesela farkında olmadan bakım yapmaya başlayabilirsin, istem dışı bir tebessüm oturabilir yüzüne.. en önemlisi de bakışların değişebilir... belki sen bilinçli yapmazsın ama farkında olmadan beynin seni yönlendirebilir... psikolojide var bu durum...
o yüzden aklından bu korkuyu at, korku olarak bile kalmasın... öyle bir şey yok imkansız diye telkin et kendin... ben evliyim.. eşimi seviyorum diye düşün... her evlilikte olabilen durumlar bunlar... hiç bir ilişki tekdüze gitmez... ister arkadaşlık, ister flört , ister evlilik olsun... illa ki bir inişli çıkışlı döneminiz olacaktır... mevsimler bile belirleyebilir bunu...
sizin bu iniş çıkışın farkına varıp, bugünlerinde geçeceği düzeleceği mutlu günlerin sizi beklediği psikolojisine bürünmeniz gerekir....
İnanır mısın bir kere o kadar sinirlendim ki inş bilgisayar bozulur diye beddua ettim onun yanında ve ertesi gün bozuldu :) dediğin gibi o zaman konuştuk sohbet ettik bişeyler paylaştık ama bilgisayar yapılınca kaldığımız yerden devam ediyoruz. ..İnternetı bı günlüğüne boz bak bakalım be yapcak Belkı ılgısı sana yonelır