-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Ben eşimi seviyorum aslında çok iyi bir insan hiç bir kötü alışkanlığı yok evine bağlı ama ne bilim hani anlatmak istersin doğru cümleleri bulamazsın ya işte öyle bişi yani çok farklı karakterler zevkler ilgi alanları vs vsdemek ki senin de içinde hala bir şeyler bitmemiş, bitmiş olsa daha fazla durmak istemezdin onunla :/
Ya o zaman ben şöyle düzeltebilirim sanırım yanlış anlattım ilgi duymaktan maksadın cinsel anlamda değil hani BH olayı babanız için düşünün babanızın memnun değilsiniz misal keşke benim babamda Aysenin veya fatmanin babası gibi olsa diye icerlenirsiniz ya öyle bişey keşke benim kocaman falancanin kocası gibi olsa gibitek sorun eşinizin internette takılması mı?
ne denir ki yani oğlunuz varmış.. boşansanız olan ona olur. ama başka erkeklere ilgi duymak kısmında şaşırdım kaldım doğrusu.
Evet dediğin gibi yapıyorum sürekli uğraş buluyorum kendime bu aralar dikişe merak daldım onunla kafa dagitiyorum o bile sorun oluyo neymiş niye dikişler uğraşıyorum yanımda durmuyorsun yanına gidiyorum bu seferde hiç benimle konuştuğu yok bilgisayara gomuluyor bende şaşırdım ne yapacağımıSenin ona karsi hissizligin ve soguklugundan dolayi onun gozunde cazibeni kaybetmis olabilirmisin ?
Tek tarafli oldugunu zannetmiyorum...
Adam kendini kotu seylere yonlendirmiyor en azindan buna sukret...
Bir surec atlatiyorsunuz ki bu evliliklerde donem donem olabilir...
Sende oyalanacak biseyler bulmaya calis...
Surekli bunu yogunlastirma kafanda...
Sabret mutlaka duzelecektir...
Tmm cnm ne guzel iste...Evet dediğin gibi yapıyorum sürekli uğraş buluyorum kendime bu aralar dikişe merak daldım onunla kafa dagitiyorum o bile sorun oluyo neymiş niye dikişler uğraşıyorum yanımda durmuyorsun yanına gidiyorum bu seferde hiç benimle konuştuğu yok bilgisayara gomuluyor bende şaşırdım ne yapacağımı
Çok teşekkür ederim beni yargılama dışını için benim bu gibi konularimi paylaşacağım yakın samimi buldugum arkadaşlarım yok Kızkardeşim yok sizinle paylaşmak istedim en azından içimi dokmus olurum diyeYani bu hatun da bir kadin, ilgiye sevgiye ihtiyaci var. Bulamayinca, ilgi aramasi normal, karaktersiz aldatti vs vs yazmanin bir alemi yok bence.
Vallahi bir cozumum yok sizin icin. Sadece garip, ahlaksiz degilsiniz bunu yazmak istedim.
Bu aralar dediginiz gibi yapıyorum uğraş buluyorum kendime bakalım allahtan umut kesilmezSiz aslinda kocanizin size olan ilgisizliginden sikayetcisiniz 4 dörtlük erkek yoktur sizi aldatmamis dövmemis birakin internette takilsin sizde kendinize göre ugras bulun gecici bir dönemdir bitmis bisey yok yani.
Evet bu dediğini yapacağım gayet mantıklı buna benzer bişiler denemistim biz nisanliyken ama tam amacına ulasamamisti teşekürler önerin icinBoş bir zamanında al önüne bir kağıt kalem, ne hissediyorsan, hangi sorunlardan yana canın sıkkınsa, önerilerin de dahil olmak üzere açık açık yaz ve sana cevabını mektupla vermesini iste.Madem konuşamıyorsunuz, yazışın. Bazen sözler ağzımızdan bir anda dökülebiliyor ve aslında söylemek istemediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz. Yazarken ise daha uzun süre düşünebildiğimizde daha doğru cümleler kurabiliyoruz. Sana tavsiyem budur...
Sözcükleri daha dikkatli seçersen bence amacına ulaşmaması için bir sebep yok. Bol şans...Evet bu dediğini yapacağım gayet mantıklı buna benzer bişiler denemistim biz nisanliyken ama tam amacına ulasamamisti teşekürler önerin icin
inanılmaz anormal. neden böyle?2,5 buçuk senedir evliyim toplamda 10 yada 15 defa aynı anda yatağa girmisizdir şimdi bu normal mi ?