Ben boyle cirkin hesaplar yapmanizi itici buldum.ne munasebet.kime isterse ona alir ona yapar..Oyle mi diyorsunuz.kp bi evi daha var istanbulda iki oglu var kucugede ev almak istiyormus.bende diyorumki o fazla olan evi kucugun uzerine yapsin bize ev pesinati versin.kucige ev almaya kalksa daha cok harciyacak
Onlar külturlerine cok bağli anadolu kulturunu hala yasiyorlar butun akrabalar ayni mahallede ve disaridan gelin pek almamislar.
Biz daha farkliyiz babam yagmurlu havada otobuse bile bindirmemistir beni arabayla goturdu heryere cok nazli mi desem bilemedim prenses gibiydim yani.birde ben cok titiz biriyim benim su bardagim el havlum evde ayridir.ama onlarda bu ayrimlar hos karsilanmiyor kadinlarin soz hakkida pek yok.
Lutfen yazdiklarimdan yanlis bisey anlamayin
Sizin kadar iyi niyetli olamadim hic.kendi cikarimi dusunuyorum desenize suna siz.adam borca girince sizin ev pesinatiniz yanacak.cidden iyi dusuncelisinizNe hesabi be adamin iyiligine ugrasiyorum.diger cocuguna ev almaya kalksa 100 binin altinda ev yok borca girecek adam ve zorlanacak.oku anla bence bir