• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım yardımm kızlar lütfenn

amili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
38
0
26
Ankara
kızlar merhaba bi olayın içinden çıkamıorumm.. bi arkadaşım tutturdu beni nikah şahidin yap die ama ben başkasını düşünüodum olsun onu da yap beni de yap dioo 2 şahidin olsun diıo ve bu arkadaşımı herkes desteklio onu yapmıcan da kim yapcan diolar.. çok bunaldım ben ona öle bi teklif yapmadan beni nikah şahidin yapcan dimi dioo offf çık bunaldımm napabilirimm yardım bekliorumm saten düğün telaşesi bezdirdi beni sizlerde bilirsiniz bi de böle angaryalarla uğraşıorumm napmam lazımm

canım kendin içinden ne geliyorsa onu yap sonçta kimse nikah şahidin yapmadın die alıncak darılcak değil öyle biri zaten seni sevmıyor demektir arkadaş olark veya başka birisi kendin kimi istiyorsan onu yap bu zmanlarda çok kişi çıkar karşna ben dayımı nıkah şahidim yapıcam kimsede gelmedi nikah şahidin olıyım die çok saçmalık ya alt tarafı şahitlik için ne baskıya nede kırlmaya alınmaya gerek var bence kendini dinle etrqfa kulaklarını tıka senın nıkahın bu kimsenın değil:34: onlarında seni anlaması lazım telaşını stresini falan dedğim gbii kalbinin sesini dinle

kendisinin teklif etmesi çok ayıp. fakat nikah şahidi sınırlamasını yok diye biliyorum gönlü olsun diye onuda ekleyebilirsiniz

Bana da samimi iki arkadaşım baskı yapıyordu , ikisi de mahalleden arkadaşlarım birini seçsem diğeri küser diye iş arkadaşımı nikah şahidim yaptım :9: Hala arada bizi yapmadın aşk olsun diyorlar ama haksızlık yapmak istemedim diyorum :27:

Back