Çok bunaldım ya nolur Bakın buraya

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
Allahını seven cevap versin nolur artık cidden bıktım bıııııııııııktım Arkadaşlar polikistik over için soğan suyu kullanıp faydasını görenler kistleri yok olanları duyuyoruz bebde basladım ama yok bir faydası hala adet olamadım faydasını gören arkadaslar ne kadar süre içinde görüyor hemen o ay soğan suyunu içtikleri ay düzeliyor mu yOska 3-5ay sonra mı düzeliyor?polikistik overin bir tedavisi yok yıllardır dogum kontrolhapı ile adet görüyorum neredeyse 7-8yıldır 15 yasımdan beri kullanıyorum bıktım artık hangi doktora gitsem dogum kontrol hapı verip yolluyo dogum kontrol ilacı da adet olmamı sağlayarak şikayetimi ortadan kaldırıyor yani bir çeşit kendini kandırma, ama kistleri tedavi etmiyo hapı bıraktıgım an yine adwt göremiyorum hamile kalabilme ihtimalimfe zor oluyormus bu yollardan geçenler nolur hikayesini paylasısskn sogan kürünü kullanıp iyileşen varsa nolur detaylı anlatsın arkadaslar nolur :(

Merhaba başka bir sayfa da yazmıştım size sanırım görmediniz ben kısaca bahsedeyim size 14 aylık evliyim ve 12 aydır doğru dürüst adet olamıyorum öncesinde zamanında olurdu ve kilom normaldi evlendikten sonra adet olamamaya başladım evlilikten normaldir dediler kilo aldım biraz da onun etkisi de var dediler stres felan dediler kısacası herkes birşey sesi benim kafama takıldı her zaman düzenli gelen şey bozulmuştu bende dayanamayıp Dr gittim hemde bir kaç tanesine herkes stres sesi sadece bir Dr (Allah razı olsun) pcos var dediler insülin direnci olabilir deyip metformin verdi iki defa da adet söktürücü ile oldum ama araştırdım soğan suyunu duyunca sevindim işe yarıyormuş bende kullanayım dedim adetim de yaklaşık iki ay geçikince her hangi bit gün başladım soğan suyuna 5 gün içmiştim ki adet oldum ama devam ettim 15 gün sonra gelecek ay adetten 10 gün önce 5-7 gün daha yapılması gerekiyormuş yapacaktım ama hamile olduğumu öğrendim ama tutunamadı düştü malesefff :( ikinci kürü yapmadım ama iki aydır düzenli idi ama bu ay yine olmadım :(

Allahını seven cevap versin nolur artık cidden bıktım bıııııııııııktım Arkadaşlar polikistik over için soğan suyu kullanıp faydasını görenler kistleri yok olanları duyuyoruz bebde basladım ama yok bir faydası hala adet olamadım faydasını gören arkadaslar ne kadar süre içinde görüyor hemen o ay soğan suyunu içtikleri ay düzeliyor mu yOska 3-5ay sonra mı düzeliyor?polikistik overin bir tedavisi yok yıllardır dogum kontrolhapı ile adet görüyorum neredeyse 7-8yıldır 15 yasımdan beri kullanıyorum bıktım artık hangi doktora gitsem dogum kontrol hapı verip yolluyo dogum kontrol ilacı da adet olmamı sağlayarak şikayetimi ortadan kaldırıyor yani bir çeşit kendini kandırma, ama kistleri tedavi etmiyo hapı bıraktıgım an yine adwt göremiyorum hamile kalabilme ihtimalimfe zor oluyormus bu yollardan geçenler nolur hikayesini paylasısskn sogan kürünü kullanıp iyileşen varsa nolur detaylı anlatsın arkadaslar nolur :KK43:
kusıra bakma biraz uzun oldu msj :(

kusıra bakma biraz uzun oldu msj :KK43:
Canım yok Estağfurullah cok sağol cevap verdiğin için yaa inş şifa buluruz ben artık cok bunaldım cocugum olmıcak diye cok korkuyorum ben hiç br zaman düzenli adet olamadım zaten, bir de düşüğün olmus cok geçmiş olsun puko lıların hamilelikleri yüksek oranda düşükle sonuclanıyo maalesef :(ama hamile kalabilmen cok güzel sogan suyuna devam et benxe inşş bir dahaki sefere saglıklıgüzel bir gebelik geçirirsin nolur birbirimize dua edelim

Canım yok Estağfurullah cok sağol cevap verdiğin için yaa inş şifa buluruz ben artık cok bunaldım cocugum olmıcak diye cok korkuyorum ben hiç br zaman düzenli adet olamadım zaten, bir de düşüğün olmus cok geçmiş olsun puko lıların hamilelikleri yüksek oranda düşükle sonuclanıyo maalesef :KK43:ama hamile kalabilmen cok güzel sogan suyuna devam et benxe inşş bir dahaki sefere saglıklıgüzel bir gebelik geçirirsin nolur birbirimize dua edelim
İnş bir daha yaşamam :( rabbim herkese hayırlı evlat versin için de bize de ben isteyen herkes için dua ediyorum inş senin içinde ederim ve hayırlısı işe gönlüne göre olur inş soğan suyunu her ay 15 gün mü yapmak gerekiyor anlamadım tam olarak

İnş bir daha yaşamam :KK43: rabbim herkese hayırlı evlat versin için de bize de ben isteyen herkes için dua ediyorum inş senin içinde ederim ve hayırlısı işe gönlüne göre olur inş soğan suyunu her ay 15 gün mü yapmak gerekiyor anlamadım tam olarak
Canım ilk ay adet bitiminden 2 sonra başlıyorsun 15 gün içiyorsun sonra adet görmeyi bekliyorsun birusonrski adetinin görmeden adet tarihinden 10 günönce başlayıp 10 gün içiyorsun adet oluyorsun adwtşnbittilten sonra yine bekliyorsun bir sonrakiadetine On gün kala yine içiyorsun toplamda 3 kez uygulamıs oluyorsun yani ilk uygulama 15 gün, diğer iki uygulamada 10 gün içmiş oldun sonra ara veriyorsun içmiuorsun artık inşş inşş şifa buluruz hersey Allahtan inşallah kurtulalım şu rhatsızlıktan inşş bende cok dua ediyorum

Amin inş kurtuluruz bu hastalıktan o Zaman adet olup bitikten sonra başlayıp yapayım bakalım Nasıl olacak

Back