- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
Merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk artik psikolojim bozuldu 3 yaşinda atipik otizmli oglum var en iyi sekilde onun egitimiyle ilgileniyorum eve hergunde özel hocasi geliyor ve 6aylik bir bebegim var yardimcim olucak hic kimsem yok evimde buyuk her işimle tek başima ilgileniyorum eşim bütün gun çalisiyor ne bir arkadasima gidebiliyorum ne de eşimle rahatca bir yere gezebiliyorum evdeyim evde surekli aylarca balkona cikamadigim dahi oluyor. Arada bi cocuk emzirirken yada cocuklar uyudumu elime telefon alsam eşim kiziyor. Bari kendime hobi niyetine bir iş yapayim evde hemde kendime ait ufak bir bütcem olsun diye toptan şal eşarp aldim instagram hesabi actim satayim diye işim buyurse iyi satis yaparsam usulu neyse vergi levhami alirim dedim simdi vergi levhasi alamazmisim muhasebecim olmasi gbagkur odemem gerekmis benim daha kazancim o kadar yok ama instagramda guzel takipci kazanmaya basladim 1000begeni oldu paylasimlarima ilgi gordu ve gardrops dolapada ilan koydum sattim eşim ve annem üstume geldiler ceza yiyeceksin ceza yedikten sonra karismayiz kendin ödersin hirsizdan farkin yok yapmiycaksin etmiyceksin oturup evinde cocuklarina bakicaksin diye baya bagirdilar o an cocugumu emziriyorum biri sagimdan biri solundan bagiriyor diger cocugumda birseyler istiyo çekistiriyor cok bunaldim artik satmiycam tamam diyorum hala bagiriyolar. Psikolojim bozuldu artik azannem 1haftaligina bana kalmaya geldi o bile bunaldi yaşantimdan gitcem dedi normalde hep yalnizim esim calisiyo isten yorgun geliyo sohbet etmiyo yemek yiyip uyuyo disarida iki cocukla pek cikamiyoruz cocuklar durmuyor bi ara cok guzel yemek yaparim cekip tarif paylasiyodum eşim onada kizdi izin vermedi