Cok bunaldim, isin icinden cikamiyorum

Cnm sirke surup birden mi kesicem nasil olacak

Cok küçük bırakmışsın senin içinde zor bir duruM bebis içinde
Maddi olarak zorlamıyorsa izin almak en iyisi ben öyle yaptım öğretmen olduğum icin yaz tatili devreye girdi şimdi de çok şükür dokuz aylık olana kadar çalışmayacağım insallah
Sen bir koşuşturma olarak anlatıyorsun ama ben çok imrendim bende öyle emzirebilseydim sadece anne sütü girseydi bebisimin midesine
Bide saklama poşetleri vs almıştım sanki litre litre süt sağacakmışım gibi kaldı hepsi

Cnm sirke surup birden mi kesicem nasil olacak
Valla ben sirkeyi surdum anında bıraktı bende anlamadım o kadar düşkündü ki anlatamam. kokusundan çok rahatsız oldu sanırım süt kokmuş dedi bi daha yaklaşmadi emmek istediği zaman sirkeyi sür ona göstermeden hatta biraz bol sür iyice koksun:) her istediğinde aynı şeyi yap ama mutlaka. Bir günde bırakır bikac arkadaşımda bu yöntemi uyguladı hepsinde ise yaradı inşaallah sende de yarar

Tek çare işten ayrılmak.bende 15 aylık hala emziriyirum.gece 12 de nama yer uyur 3 de utanır emer 8 de yine emer ve 12 gibi yine e mziririm.uykularım boluk borcuk. Neyseki ev hanimiyim gündüz uyuabiliyiruz kzimla.çalışırken çocuk büyütmek anneyi çok yıpratır mecburiyetiniz yoksa ise ara verin derim.yazik hem iş hem çocuk ben yapamazdım su an bile çok yoruluyorum yazik kendinize aciyin siz de degerli siniz anne siniz.çocuğunuzun size ihtiyacı var..

Valla cnm ben yaşına girmeden biraktirdim şimdi düşününce üzülüyorum keşke emseydi diye
Ama büyüdü işte bir şekilde
Eger psikolojikolarak zorlandiysan kes başka şeylerle karnı doyarsa daha uzun uyur hem
Yine de en iyi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…