Cnm sirke surup birden mi kesicem nasil olacakBenim oğlum da aynı böyleydi hatta üç saat bile uyumazdi diyebilirim gece uykusuz kalıp gündüz işe gitmek çok yorucu oluyordu emzirmeyi 26 aylıkken biraktirabildin ancak çünkü aşırı duskundu ne yaptıysam biraktiramamistim her yolu denedimm çareyi sirke sürmekte buldumsirkenin kokusunu alınca bir daha hiç yaklaşmadi bile gece uyanmalari birdenbire kesildi kesintisiz uyumaya başladı seninki de öyle olur merak etme tamamen emzirmeyle alakalı bu gece uyanmalari
Cok küçük bırakmışsın senin içinde zor bir duruM bebis içindeMasallah kuzuna, ilk kirk gun heranlamda cidden cok zor
Ben uc aylikken ise basladm, sut sagladm oglenleri kostue kostur eve gelip, hem emZirdim gem sagip biraktm, kasikla icirdi annem, cok az iciyordu ek gidaya baslayinca kilo almaya basladi
İkinci cocukta bu kadar erken donmeyecegim ise, annesiz kaldi okadar kucuk yavru
Calismak bnm dinlenmemede sebep veriyor, uykusuzluk geriyor insani, sakinlesiyrm bide ozluyrm ya daha iyi oluyor,
Bilemedm ya, oruc tutuyrm, uykusuz kaliyrm sasirdim napacagimi
İsle ilgilide canimi sikan mevzular var
Hayat bazen cok zor geliyor
Ama eminimki herkesin sikintilari var
Valla ben sirkeyi surdum anında bıraktı bende anlamadım o kadar düşkündü ki anlatamam. kokusundan çok rahatsız oldu sanırım süt kokmuş dedi bi daha yaklaşmadiCnm sirke surup birden mi kesicem nasil olacak
Gündüz bardakta süt gece su verdim o sayede diye düşünüyorum gece deliksiz uyumaya başladılar maşallahSu hic duymamistim
Bnmki yine uyandi simdi
Allahim
merhaba kizlar
Yine oglumla ilgili konu aciyorum, en iyi fikirler buradan cikiyor cunku.
Bebegim 18 aylik, anne sutune devam ediyoruz. Olmasi gereken beslenme duzeni varya gece kesintisiz uyuyacak vs. Onu hic bir zaman yapamadik.
Oglum en fazla 3 saat kesintisiz uyuyor. Ben 1,5 yildir parca parca uyumaktan mahvoldum, bu gecede o kadar gerginim ki.. Durmadan uyaniyor emmek istiyor, besigine koyuyorum agliyor, Allah'im nasil bir kisir dongu bu
Evde saat 19 da oluyrm, beni ozledigi icin sadece emiyor yemek yemiyor, karni ac kaliyor o yuzden durmadan emmek istiyor.
Bunu nasil asicam cozemedim, biberon almiyor, sut icmiyor.
Sutten ramazandan sonra kessem diyorum 20 aylik olacak
Onu nasil yapicam bilemiyorum
Uykusuz kalmak mahvetti beni
Doktor iki yasina kadar emzir diyor
Hem is stresi hem uykusuzluk nasil dayanacagim daha bilmiyrm
Ben tukendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?