Kilosu normalden faZla aslinda daCanım benim Kıyamam. .
Kilosu normalse dert etmeyin. .
Nasil biraktilar pekiCok dert etme kendine hic anne sutu alamayan bebekler var senin ki 20 aylik emmis olacak. Bende diger bebek geldigi icin 17 ay birini emzirdim, cesitli rahatsizliklardan dolayida 18 ay birirni emzirdim. Cok sukur sagliklilar. Emzirmeyi birakinca once bikac uyanrlar sonra insallah rahatsizligi yoksa uyur.
Biraz daha detay verir misin nasil yapicamBenimkiler emerken gece uyumazdı emzirmeden kesince düzeldiler
Yaşadıkların çok normal sütten keserken çocuğu gece besleme Sak'ın sadece su ver
Bazen istifa edesim geliyorİşe ara verin
Su hic duymamistimGece sütten keserken her uyandığında su verdim sonrasında bir kaç hafta su içmek için kalktı ondan sonra kesintisiz uyumaya başladılar
Ay cnm bnm kiyamamCanim masallah ne güzel emzirmissin benim sütüm öyle çok olmadı hiç o kadar uğraştım ki yavrumu mamaya teslim etmemek icin ama başaramadım şuan altı aylık ve kırkı çıktıktan sonra ben düzenli mama vermeye başladım o günden sonra geceleri uyanmadı mamasını içip yattı ama düşünsene ne kadar ağır geliyordu ki midesine uyanamıyor öyle kalıyordu yavrum keske benimki de öyle emmek icin ağlasa yakama yapışsaydı
Şuan çok şükür hala emziriyorum mama vermem emmesini engellemedi hergun muhakkak bir kaç kez emiyor en azından uyumak için bile olsa emmek istiyor ama diyorum ya bir kaç yıl uykusuz kaldaydim da meleğim doya doya emseydi
Çok iyi anlıyorum benim kısa surdu dediğim gibi o donem kırkı çıkınca yetişkin insan gibi uyumaya başladı masallah ama o kırk gün cooook zordu bide çalışsam düşünemiyorum ne yapardımAy cnm bnm kiyamam
Uzulme yine emiyor ve o bagi kurma sansini yakalamissin ya ne mutlu
Bende dedigin gibi düşünüyorum ama vucudum dayanmiyr artik
Cok yoruldum bunaldim
Ondan isyanlardayim
Bak aksam uyumak bilmedi bende uyuyakalmisim sonra oda uyumus iste bi bibucuk saat sonra basliyor uyanmaya
En son birbucukta uyuttum ucte uyandi simdi emiyo yanimda yatio
Besige koysam bes dk sonra aglayacak ve ben sabah ise godicem
Kilosu normalden faZla aslinda da
Uykusuzluk beslenme duzeni kuramamak problemim
Onada kiyamiyrm emmek istiyor ozluyor daha cok kucuk yavrum
Uc aylik ise basladm, biberon almadi annem kasikla besledi onu, simdi pismanim ise geri dondugume
Allaha sukur azmettim emzirdim,
Ben mahvoldhm artik dayanamiyrm
Yanlis biliyrm ama aksam bebegine mama verip sabah kadar bebekleri uyuyan anne arkadaslar var sinir oluyrm
Masallah kuzuna, ilk kirk gun heranlamda cidden cok zorÇok iyi anlıyorum benim kısa surdu dediğim gibi o donem kırkı çıkınca yetişkin insan gibi uyumaya başladı masallah ama o kırk gün cooook zordu bide çalışsam düşünemiyorum ne yapardım
memeden kessen çok sıkıntı olmaz sanırım artık çünkü sen çok yıpranmışsın bu şekilde bebeğinin başka ihtiyaçlarını karşılamaya halin kalmayacak
Yavrucak tamamen seni özlediğinden yapıyor memeden kessen de başka bisey bulabilir ama
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim allah razi olsunKolay değil hem çalışıp hem bebek hem ev . .
Allah kolaylık versin cnm. .
İnşallah az kalmış ayırırsın. .
Kilosu iyiyse alışır zamanla. .
Doktorunuza danışın yine . .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?