Herkesin bu ara muzdarip olduğu bi konu ve emin ol herkes monotonluktan sıkıldı.
Bi ara her gün temizlik yaptım olmuyor sıkılıyor insan temizlikten bile daralıyor. Dizi film bi yere kadar. Bu ara saat akşam 10 buçuk gibi dışarı çıkıyorum saat 11 yahut 11 buçuğa kadar yürüyüş yapıyorum kolay bi doğum adına kulaklığı falan yakıyorum sokak sepsessiz çok iyi geliyor ımkanin varsa şehrin buna müsaitse yapabilirsin mandala boyama kitapları var yapabilirsin kilo derdin varsa leslie ac youtubedan onu yap güzel yoruyor..
Ya da klasik olacak ama hobi edin.
Illa mükemmel çizeri değilsin boya al akrilik çiz renkleri tani düşle biseyler yap amaç rahatlamak olsun
Bugün çocuğa etkinlik yaptiriyordum uyku saati geldi yatırdım. Oturma odasında boyalar bana bakıyor ben boyalara bakıyorum evde ıslak mendilin geldiği kargo kutusu vardı kestim onu boyadımEvet ya dışarı çıkıp şöyle bir tur atsan dahi iyi geliyor sanırım heleki yasak başlamadan önce yapmalı... kilo derdim yok fakat puzzle yapıyordum netten bir ara unuttum gitti kaldı öyleresim çizmeyi denemedim..
Sıkıldım evden sabaha kadar oturup akşama kadar yatıyorum korona bitsede pek fark olmuycak fazla arkadaşım yok en iyisi işe girmek
Bayram temizliğine niye giriştiniz ki görünen o ki diğer bayramlar gibi bir bayram olmayacak zaten
Ben bir daha böyle bir dönem zor yaşanır tadını çıkar diyorum kendi kendime
Gereksiz şeyler yapıyorum..kendimce :) mesela çok da kaliteli olmayan amaçsız ama komik filmler izliyorum.
Kıyafetlerimi ayırmak
Alışveriş sitelerinde dolanmak
Yemek denemek...
Ramazan’ı değerlendirmek...
Vb...
rekabet yok.. misafir yok... kimseye dert anlatmak yok... giyinip süslenmek yok... kayınvalide ye gitme rutini yok..
bence evde sereserpe amaçsız uzanmak bile büyük lüks...
Bayram temizliğine de erken başlamışsınız...
Mutluluklar :)) tadını Çıkarın...
Pubg oynamakbaşlarda hiç sevmezdim eşim.oynuyor beni ihmal ediyor diye sonra o oynarken hep izledim onu şimdi beraber oynuyoruz
Gayet güzel şimdi eşim bana kızıyor bırak oyunu diyeBir ara çok sarmıştım sonra bıraktım tekrar sarayım bariteşekkürler
Gayet güzel şimdi eşim bana kızıyor bırak oyunu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?