Saç Rengi ve Saç Boyama Çok Boyamanın Zararları Saçlarım Yandı

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Saçlarımı Resmen Bukalemun gibi Hep Değiştirdim:sinifsinif:
en sonuncu olanı anlatıyorum :kedi:
3 yada 4 ay kadar Platin sarısı Kullandım ve kendim boyarım hep saçlarımı Bakır boyamaya kadar verdimyerimseniben
Saçlarıma Bakırı Boyadım ve Yıkadıktan hemen sonra yandığını anladım ama yanmamıştır diye düşündüm kafamçokkarıştı
1-2 Gün sonra kesin anlaşıldı uzundu saçlarım Böyle uçları iğrenç oldu garip kıvır kıvır oldu
MEcbur kestirdim ne tarandı nede Boya tuttu saçıma
Saçtaki pigmentler kaybolmuştu boyayı tutmuyor kabul etmiyordu şimdi boynum hizasında Saçlarım Sİyah düzeldi ama tam değil hala elime geliyor yanıklarmafoldumbenmafoldumben

Sağlıklı Saçı Özledim Artık Ne yapabilirim Bilginiz,Başına Gelen var mı?

çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlanı saçların...Bn de saçımla çok uğraştım ama yanmadı çok şükürki..bence sen elleme saçlarına bakım yap sürekli güçlendir saçlarını zeytin yağı çok iyi geliyor,biraz dayan uzasın boyası aksın toparlansın o arada sakın oreal falan sürme sonra güzel bişe yaptırırsın daha dikkatli olursun...

Şuanda Güzelce Kullanıyorum Çıtçıt aldım onlarla ildare ediyorum
Kısa saçım hiç olmadığı için yanmasından çok kısalması beni üzdü
Bakım yapıyorum Fırsat buldukça Badem yağı ve Bioblas kullanıyorum

evet çok iyi yapıosun idare et biraz dayan toparlansın saçların,inş. hmn toplanır canım saçların:)

Daha hiç açmadım zaten
Mümkün olduğu kadar ile açmamaya da özen gösteriyorum
Hep Toplu tutuyorum kaydirigubbakcemile3

:)) benimde bi kee yanlışlıkla başka renge boyamışım saçımı bi tuhaf olmuştum yarısı başka yarısı başkalaelaelaelaelae hep toplu saç bandı falan takıodum sonra kurtuldum

:)) benimde bi kee yanlışlıkla başka renge boyamışım saçımı bi tuhaf olmuştum yarısı başka yarısı başkalaelaelaelaelae hep toplu saç bandı falan takıodum sonra kurtuldum

Boya ile Derdim yok boyası kötü olsun dönüşü kurtuluşu var
ama Malesef bunun yokmuş
Hep diyorlar dı saçın yanıcak değiştirme diye aaahhhha yandılaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…