Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saçlarım çok beyazladı neredeyse her hafta boyar oldum bana bir akıl verin ne olur ne renk yaparsam bu beyazları kapatırım yada röfle yaptırsam nasıl olur tutar mı çok çiğ mi olur lütfen bana bir yardım....:çok üzgünüm:
bende ileride beyaz saçlarım fazla sırıtmasın diye [diplerden ilk çıktığında ] röfle kullanmayı düşünüyorum,çiğ olmaz eğer taban rengini kumral yaparsanız hoş olur diye düşünüyorum ilk etapta
3 aydır kumral boyuyorum ama artık dipler tutmuyo.yinede bıkmadan boyuyorum.dipler açık uçlar koyu renk oluyor çok çirkin oldu saçlarım kim görse söylüyor valla çok üzülüyorum cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada
a ne güzel işte benimde kastettiğim kumrala boyadıktan sonra üzerine röfle yapın demekti ,saçınızda kumralmış üzerine ne kadar yakışır röfle ve diplerden çıkan beyazlar hemen sırıtmaz saçlar sarılı olduğu için ama şu boya tutmama kısmını anlayamadım kumralın beyazları kapatması gerek ve evet beyaz saçın üzerine röfle olmaz yada diğer saçlarınızıda açıp tüm saçlara sarı uygulayabilirsiniz platin falan