çok beğendiğim gelinlik modeli diktirmemde yardımcı olurmusunuz kızlar

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kızlar merhabalar

ben bu gelinliği çok begendim alışılmış gelinliklerin dışında ve çok zarif geldi bana filipinli tasarımcı veluz yapıyor gelinliği tabi oraya gidip almak gibi bir şansım yok malesef burda olan gelinlikçilerede baktım hep prenses model bu gelinliği diktirebileceğim bir yer tavsiye ederseniz sevinirim daha önce bu modeli diktiren oldu mu aranızda fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Canim eger ayni kalitede olsun diyorsan 5000 ustu vermen lazim bu gelinlik icin... Benm onerebilecegim husniye moda yada gelinlik 21. Arkadasimin ablasi gelinlik 21de elie saab modeli diktirdi birebir aynisiydi :)

o firmalar normalin üstünde fiyat veriyor

Bu gelinliği uygun fiyata diktiremezsiniz dikerim diyen yerler de zaten hiç benzemeyen bir model çıkarırlar gelinlik 21 in böyle tasarımlar diktiğini bende görmüştüm ama gerçekten pahalıydı

Çok gzlmişş bayıldım bu gelinliğe kesinlikle bunu diktirrrr

pinterestte ilk gördüümde bayılmıştım bu gelinliğe.. umarım güzelce diken birini bulursun tatlım:) fotoları paylaş da seneye evlenecek arkadaşıma dikktirmesi için baskı yapabileyim:))

benim de hayalim bu gelinlik . bilen biliyodur modeli ama burada paylaşınca yaygınlaşmaz inş daha düğününüze var galiba ama bi yer bulursanız burada paylaşır mısınız

9 ay var anca bir yer bulup diktiririm bir site var orası fiyat verdi 2700 lira 100 kişi begenirse gelinligi 500 tl de indirim yapıytor gidip konusmak lazım hangi malzemeler kullanılacak diye ben düğünden sonra satarım gelinliği

Bende bu gelinlik modelinin pudra veya buz mavisi rengini nişanlık diktirmeyi düşünüyorum. Bunun için dün Ankara'da bir kac moda evine sordum bir tanesi 1.800,00 , bir diğeri 900,00 fiyat verdi. Gelinlik olarak diktiğimizde 3000 -4000 den diktiklerini söylediler ben nişanlık olarak istediğim için bu fiyatları verdiklerini söylediler.

bir moda evine daha sordum onlarda henüz fiyat vermedi ama danteli bulamayacaklar sanırım başka kullanılır taşları farklı yaparız eteği başka yaparız dedi bende aynısını istediğim konusunda direttim bakalım oradan ne çıkacak pek umudum yok ama hayırlısı

Eğer İstanbul'daysan Fatih'te Alisse Nuera mağazası ile bir görüş derim, Ali Aslanoğlu ile. Ancak fiyat pazarlığını sakın onunla yapma :))

bayıldım bu gelinliğe mükemmel otesi gelinlik modeli arayan biri olarak ekledim bunu kenara

Düğünden sonra satacak isen şimdiden talibim:) Tabi bedenlerimiz uyar ise:) Şimdiden mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…