çok beceriksizim :(

toneless

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
37
4
6
İstanbul
kızlar şu hayatta becerebildiğim hiçbir şey yok neredeyse(
öyle beceriksizim ki görseniz halimi acırsınız(
ve çook sakarım ben de görüyorum internette milletin yaptığı şeyleri filan
özeniyorum denemek istiyorum ama olmuyo bir türlü
geçen gün karton süt kutusundan saksı yapmak istedim ama toprağını koyunca karton yırtıldı(
bembeyaz halım oldu sana kapkara
boyayı mı fazla kaçırdım, içini yıkarken çok mu su çekti bilemedim.
daha kötüsü eşimin diline düşmem oldu makarna yapmayı beceremiyosun daha kartondan saksı yapmak sana mı kaldı diye(
kızlar ne yapmalıyım???

Yemekse mevzu ; netten baka baka bnm eşim bıle yemek yapabılıyor Nevar bundakı ???yaparsın ...biraz dikkat vede istek

koruyucu tedbirler almalısınız bu tarz şşeyler yaparken.halının üstüde değilde balkon yada koridorda halıyı kaldırıp gazete üstünde yapın.dikiş dikerken yada kağıt keserken falan yere örtü serin hem toplaması kolay olur hem iğne iplikçik falan dağılmaz ortalığa.merakınız varsa çekinmeyin yapmaya.sonuçta bunlar hobi.geliştirilebilir.yada başka alanlara kayabilir.

canım ben de ilk başladığım zamanlarçok kötü idim..yani hiç bişey yapamıyodum,şimdi kendi çapımda bişeyler yapabiliyorum..bu işler yap boz öğreniliyor..

her şeyim yarımdı beceremiyodum,ama ilgim var yapmak istiyodum..sabrettim ya şimdi dikiş makinam var kendi çapıda oğluma şortlar,eşimin paçaları..yeni denemelerim,başarısızlıklarım,sök yaplarım

sabrettim azmettim şimd kardeşime bir pardesü diktim

canını sıkma işin özü..yılmak yok devam

cesaret verdiniz kızlar sağolun..belki de ilgi alanlarımı mutfağa kaydırsam eşime ve kendime büyük bir iyilik etmiş olacağm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…