- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.453
- 238
- Konu Sahibi Barta kulesi
-
Neden ikisini bir arada yıkamıyorsunuz? Birini çıkarıp hemen banyoda üstünü giydirirken, diğeri bir kaç dk tek başına hemen yanı başınızda suda oynamaya devam edebilir. Gözünüzün önünde olur her ikisi de.
ikisini de kucağıma alıp yıkıyorum ben sherlock. Büyük olan sudan nefret ederdi. Küçükten görünce o da suyla oynamaya başladıbende bebek küveti var ama büyük sevmedi onu.
sırayla yıkıyorum kuzum. Küçük zaten 4 aylık. O sessiz, sakin duruyor.Neyyyy nasıl yıkıyorsun ikisini kucağındaBebek küvetinden kaçıyor benimkiler, vakumluyla zaptetmeye çalışıyorum ama onda bile kızım kalkmak için bacaklarını o kadar çok oraya buraya savuruyor ki geçen gün arkadaşım geldi “kıracak bacaklarını neredeyse” dedi.. haklıydı da..
sırayla yıkıyorum kuzum. Küçük zaten 4 aylık. O sessiz, sakin duruyor.
Büyük olan 16 aylık. Küçüğü öyle uysal görünce o da durmaya başladı
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beniKonumu bdv’ye açsam yeri aslında.
Çocuklarımı yalnızken yıkayamıyorum, 1,5 yaşında ikizlerim var, eşim işten geldiğinde uyumalarına yarım saat falan kalmış oluyor, e eş yorgun ben yorgun.
Yıkarken çılgınlar gibi ağlıyorlar, diğer bebeğim banyoda kardeşine yaklaşmak istiyor e yerler ıslak, kapıyı kapatsam o da dışarıda ağlayacak.
Çok üzülerek itiraf ediyorum ki, kışı bir şekilde haftada 2 gün yıkayarak geçirdim ama artık mümkün değil.
Geçen yaz ne güzeldi, birini örümceğe koyup öbürünü yıkıyordum bazen günde 2 kere yıkadığım oluyordu, kendim her gün foşur foşur duş alırken kuzularımı pis bırakmak zoruma gidiyor.
nasıl yıkayacağım yahu ben bu çocukları?
Sığar onlar sığar tıkın ikisini de duşun içine yağmur yağıyor diyip havaya tutun duş başlığını, bir leğende şampuanlı su yapın verin ellerine birer bez sünger hadi köpük köpük yapalım diyin duvarları köpüklesinlerBenim bir kucakta iki bebeyi yıkanırken hayal etmem peki?
Tamamen birbirlerinden etkileniyorlar gerçekten ya, benimkilerin birinin yavaşça “eöğğğ” yapması yetiyor diğerini hüngür hüngür ağlatmaya
Yarın birini yıkamayı deneyeceğim duruma göre, diğerini oyalamak için birkaç fikir düşüneceğim. Aslında banyom küçük, yoksa kabinde birini yıkarken öbürünü oyuncaklarla oturtsam dışarıda olurdu ama ufacık minicik turşucuk evim……
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni
Bakın çocuklarınız 1,5 aylık değil 1,5 yaşında, artık korkacağınız zamanı çoktan geçmişler önce bir rahat olun
Şunu aklınıza kazıyın ağlamakla çocuklarınıza birşey olmaz yaygara ağlaması bu canları acımıyor korkmuyorlar huysuzluk yapıyorlar sadece
Banyonuz nasıl bilmiyorum ama duşakabin varsa önce kıyafetlerini hazırlayın anlatın onlara amanda bebeğim bıcı bıcı yapacakmış köpüklerle oynayacakmış mis gibi kokacakmış cici olacakmış sonra bu güzel giysileri giyecekmiş falan filan….
Banyoda hangi oyuncaklarla oynayalım hadi seçin bakalım diyip oyuncak seçin, neleri yıkayalım köpük köpük yapalım deyip seçin sonra soyun ikisinide oyuncaklarını alın girin banyoya oturtun ikisini de yere önce ayuncakları köpükletin onlara bir leğene su doldurun ortalarına koyun oyuncaklarını yüzdürsünler sizde onları yıkayın oynaya oynaya, birbirlerini yıkasınlar
Bunu niye bir görev olarak görüyorsunuz? Bu üçünüzün deli gibi eğlenmesi için bir bahane
Sizde yıkanın onlarla su atın birbirinize, giyin bornozunuzu hadi bakalım banyo bitti diyin böyle yaparsanız bu sefer banyodan çıkmamak için ağlayacaklar
Ay orası ıslandı ay üstüme sıçradı ay ağladı ay üşüdü mü diye kasarsanız tabi sevmezler yıkanmayı
Banyodan sonra acıkırlar susarlar güzelce doyurun uyutun sonra toparlayın ortalığı
Mama sandalyesine oturtmayı denedinmiKonumu bdv’ye açsam yeri aslında.
Çocuklarımı yalnızken yıkayamıyorum, 1,5 yaşında ikizlerim var, eşim işten geldiğinde uyumalarına yarım saat falan kalmış oluyor, e eş yorgun ben yorgun.
Yıkarken çılgınlar gibi ağlıyorlar, diğer bebeğim banyoda kardeşine yaklaşmak istiyor e yerler ıslak, kapıyı kapatsam o da dışarıda ağlayacak.
Çok üzülerek itiraf ediyorum ki, kışı bir şekilde haftada 2 gün yıkayarak geçirdim ama artık mümkün değil.
Geçen yaz ne güzeldi, birini örümceğe koyup öbürünü yıkıyordum bazen günde 2 kere yıkadığım oluyordu, kendim her gün foşur foşur duş alırken kuzularımı pis bırakmak zoruma gidiyor.
Mama sandalyesine oturtmayı denedinmi
3.5 yaşında ki koca oğlumu tek yikayamiyorum ben. Çıldırmış gibi ağlıyor ve sürekli kacmaya çalışıyor. Sürekli ağladığı için sürekli ağzına su kaçıyor. Banyo yaptırmak resmen eziyet . Bir de banyodan çıktıktan sonra ki ağlama krizleri var.Eşim tutuyor ben yıkıyorum ,ona rağmen koca çocuğu tutmaya çalışmaktan belimiz ağrıyor. Kışın hafta da bir yıkadık doğrusu , yaz geldi bende kara kara düşünüyorum.su anda. Allah kolaylık versin size demeye geldimKonumu bdv’ye açsam yeri aslında.
3.5 yaşında ki koca oğlumu tek yikayamiyorum ben. Çıldırmış gibi ağlıyor ve sürekli kacmaya çalışıyor. Sürekli ağladığı için sürekli ağzına su kaçıyor. Banyo yaptırmak resmen eziyet . Bir de banyodan çıktıktan sonra ki ağlama krizleri var.Eşim tutuyor ben yıkıyorum ,ona rağmen koca çocuğu tutmaya çalışmaktan belimiz ağrıyor. Kışın hafta da bir yıkadık doğrusu , yaz geldi bende kara kara düşünüyorum.su anda. Allah kolaylık versin size demeye geldim
Aynen öyle benimkinin elini birbir iknayla yıkıyorum. Saçlarını evde kesseniz ilk kabul eder mi ki? Biz öyle yapmıştık, ya da çocuk temalı berberler de güzel oluyor ,Ahhhh hepimize hepimize inşallah, yemin ederim aynısını x2 yaşıyoruz
Oğlanın saçları sık kıvırcık, kestirelim diyoruz berberde durmayacak biliyoruz. Ter kokuyor artık çocuk, yemek sonrası el yüz yıkama bile facia, durup sakince banyo yapan bebeleri o kadar kıskanıyorum ki
Sherlock banyo için oyuncaklar, kitaplar var. Onlardan denedin mi?Benim bir kucakta iki bebeyi yıkanırken hayal etmem peki?
Tamamen birbirlerinden etkileniyorlar gerçekten ya, benimkilerin birinin yavaşça “eöğğğ” yapması yetiyor diğerini hüngür hüngür ağlatmaya
Yarın birini yıkamayı deneyeceğim duruma göre, diğerini oyalamak için birkaç fikir düşüneceğim. Aslında banyom küçük, yoksa kabinde birini yıkarken öbürünü oyuncaklarla oturtsam dışarıda olurdu ama ufacık minicik turşucuk evim……
Sherlock banyo için oyuncaklar, kitaplar var. Onlardan denedin mi?
Benim kız musluktan su akarken, suyu tutmaya çalışıyor. Oyun gibi yapmak lazım banyoyu sevmesi için.
Dusakabinler oyle genıs degıl kiSığar onlar sığar tıkın ikisini de duşun içine yağmur yağıyor diyip havaya tutun duş başlığını, bir leğende şampuanlı su yapın verin ellerine birer bez sünger hadi köpük köpük yapalım diyin duvarları köpüklesinler
Banyoya girerken açın eğlenceli bir şarkı dans etsinler siz de öncülük edin
Onları banyoya alın oyuncak verin önlerine anne bıcı bıcı yapacak mis olacak diyin siz yıkanın onlar sizi izlesin özensin köpüklerle suyla oynayın kendi kendinize imrensinler banyo yapmayı normalleştirsinler, biri size katılmak isterse hemen alın yanınıza oynatın yıkayın öbürü ağlasa da birşey olmaz bir dahakine o da size katılmak isteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?