- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- Konu Sahibi melegimibekliyorum
bugün moralim çok bozuk iyi haber duymak istiyorum çarşamba günü adet olmam lazım ama bebek istiyorum ama adet belirtilerin hepsi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile degilim arkadaslar bu ayda gecti .....adetimi bekleyecegim artik
benim bütün adet belirtilerim vardı ama hayatımda ilk defa 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ve şuanda test elimde şaşkın şaşkın bakıyorum. pozitif çıktı. şok durumundayım. eşimi aradım o da telefonda konuşamadı büroma geldi gelirken de bebek ayakkabısı almış:)) hemen gidip kan testi yaptırdım 6 da sonucunu alıcam onu bekliyorum. ama olursa çok ters zaman olur benim için yeni burun ameliyatı oldum ve bir sürü ilaç aldım,narkoz aldım. inşallah bi sorun çıkmaz. allah her isteyene nasip eder inşallah.
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey güzel olur. ama ne olursa olsun bence çok üzülmemek gerek allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.
benım de 6 gun gecıktı şuanda..gerı cekme yontemıyle ılışkımız olmuştu gecen ay..sizce ıhtımal ne kadar? adet belırtılerım de yok,akıntım hergun var ama damla kanamam yok..
ne dersınız arkadaşlar?***