Cok bayan arkadaşı olan sevgilim

Ayse1980dogumlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
9
0
44
Merhaba sevgili üyeler, sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Benim 6 aydır güzel giden bir eraberliğim var. Benim ona güvrnmrm kolay olmadı bunun onla ilgisi yok yapım böyle. Ama o benim ona inanmamı sağladı, mesela face şifre ver dedim verdi, istediğim her vakit telefonunda fotolara yazışmalara felan bakabilirim istersem. Nezaman arasam ulaşırım, nezaman müsaitim buluşalım desem zamanı var yani gercekten onunla cok mutluyum bana kadın olduğumu hissettiriyor. Benim aklıma takılan yani rahatsız eden konu şu: bayan arkadaşlarına hitap şekli. Mesela hayatım der, kuzum der, canikom der..... Bayanların kimini tanıyorum kimini değil ama hrpsinin benden haberi var ve her buluştuğundada beni cağırır. Ama mesela onların evine gider, bayanlar ona gelir. Ben herzaman müsait olmadığımdan olamıyorum, o ise bu benim arkadaşlarımla konuşma tarzım diyor ve onlar arkadaşlarım rahatsız olmana gerek yok diyor. Siz yerimde olsanız rahatsız olurmuydunuzmu

Benim de samimi kardeşim gibi arkadaşlarım var kimi erkek kimi kadın. Dolayısıyla şüphe çekecek tavrı yokken durduk yere kıskanmam. Normal dostluğun cinsiyeti olmaz.

Bayan değil kadın
Ve bence bir sorun yok ne güzel mutlu ilişkiniz varmış Allah tamamına erdirsin

sorun yokmuşki. onlar arkadaşı, siz sevgilisi.. güveniyorsunuz, o iyi biri diyorsunuz..

Suphe cekecek bir durum yoksa takmayin fazla. Ama arkadaslariyla tanışın. Sevgilinizin samimiyeti ac kurtlara davetiye olmasin. Ben cok gördüm arkadaş ayagina yatan kizlari. Erkege git dersin gider ama bazi kizlar sülük gibi yapisiyor. Bunlari sadece uyari amacli soyluyorum. Su an ters bir durum yok gibi anlattiklariniza bakinca.

Anlattiklarinizda sorun yok gibi ama ben oyle kolay kolay hitap kullanmam kullanamam nerde erkek arkadaslarima diyecegim veya dedirtecegim ben biraz daha ciddiyim sanirim erkek arkadasimin da surekli boyle konusmasini istemezdim ama herkese karsi anne baba kardes ben arkadas..
bu sizi genel anlamda rahatsiz etmiyorsa sorun yok gayet net davraniyormus ztn

Benim eski erkek arkadaşım da bu şekildeydi. Çok fazla kız arkadaşı vardı okuldan. Normalde zor güvenen ben çevresinde o kadar kız olmasına rağmen ona gerçekten güveniyordum ve beni yanıltmadı 3 buçuk sene boyunca hiçbir yanlışını görmedim. Zaten tüm çevresi de beni tanırdı. Ama işte insan yine de arada rahatsız olabiliyor. Ben kendi içimde hep bir yerlerde kıskançlık yaşardım kimini ona yansıtırdım kimini ona yansıtmazdım. Hitap konusuna gelince o da bu şekildeydi. Ben hoşlanmam arkadaşlar arasında böyle tatlımlar hayatımlar falan. Bana kullandığın kelimeleri başkalarına da kullanmanı istemiyorum ya da bundan sonra bana hayatım falan deme demiştim. Tamam dikkat edicem demişti. Başlarda yine arada ağzından kaçıyordu ama zaman ilerledikçe artık insanlara adıyla hitap edebilmeyi öğretebilmiştim çok şükür :) Biraz zaman ver bence bir anda alışkanlıklarını bırakamıyorlar sanırım.

Bence hitap şekli hoş değil. Ne o öyle hayatım canikom vs.
Tamam herşeyden haberiniz var gizlisi saklısı yok ama sürekli onun evine gelmeleri onun gitmesi falan.
Tercihleri farklı olabilir mi diye düşündüm bi an kusura bakmayın ama

benden başka birisine hayatım demesine ben tahammül edemezdim..
ne anlamı kalıyor herkese kullanıldıktan sonra sevgi sözcüklerinin?..
benim diğer kadınlardan ne farkım var ki diye düşünürüm.
herkes hayatıysa herkes bitanesiyse eee ne bu şimdi !
çok itici...

ben hoşlanmazdım böylesi samimi arkadaşlıklardan, bana doğru gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…