cnm öncelıkle mutluluklar dılerım... İstanbulda oturmuyorum fakat 2 hafta ıcerısınde emınımkı bedenıne göre gayet guzel bir gelınlık bulabılırsın ama kafanda ne tarz bı gelınlık oldgunu netde fotograflarla bı oluştur derim.
canim bende tebrik ederim:))
ah ah seni yazdan onceki benim halime benzettim.. benimde dugunum yazin oldu ve bende yurt disinda kaliyorum. inanilmaz korkuyordum istedigim begendigim bi gelinlik almicam diye. ve inanirmisin hergunum nette gelinlik arastirmakla gecti. kafamdada boyle bin bir turlu soru ama sana sukadarini diyim canim. stres yapma kendinide bosa uzme. ins istedigin begendigin gelinligi alirsin.
ben gelinliligimi bir gun icinde aldim ve cokda begenerek. ben gelinligimi adanada aldim. ve benim begendigim gelinlik bi cok kisi deneyip cikartigi icin kayn babamda yeni dikmelerini istedi. gelinligi dikmeleri yakasik iki hafta surdu. begen konusundada sorun yapma, simdiki gelinlikler arkadan hep ipli yani korse gibi o yuzden begen sorunu olmicaktir. yani simdiki halinle gelinligini alsan daha sonra zayiflasan yine gelinligini giyersin sorunsuz.. ustelik sen ist gibi bi yerde alacan gelinligi bence kesin guzel ve icine sinen bisiler bulursun..
merhaba. telaşlanmayın bu kadar, ortada kötü bir durum yokgurbetçi gelinlerine gerekirse 10 günde bile özel dikim gelinlik üretiyorlar, kaldı ki siz kış gelinisiniz ve şu an gelinlikçiler sakin sezonunda.
ama siz yine de hazır almaya bakın. bazı markalar var, onlarda aynı gelinliğin farklı bedenlerini bulabilirsiniz. seri üretim oluyor bu markalar. aklıma gelenler aysira, henna, oleg cassini. bedeninizi seçip sipariş veriyorsunuz, üstünüze göre olanın gelmesi yine de bir haftayı buluyor sanırım. hepsinin internet sitesi var, modellerine bakabilirsiniz.
bir de bildiğimiz moda evleri, gelinlikçilerin hazır modelleri oluyor. genelde 36-38 bedenin giyebileceği ölçüde dikiliyor. eğer 40 ve üstü bir bedenseniz bu tarz modaevlerinde hazır bulmanız oldukça zor.
bence siz en geç 20 kasımda türkiyeye gelin, 23 kasıma kadar model beğenin deneyerek. 1 aralıkta da alırsınız.
ama ben olsam, evrenim arkadaşımızın dediği gibi, gelinliklerin çoğu arkadan çapraz bağlı olduğu ve bu da beden problemlerini azalttığı için, daha da erken alırdım gelinliğimi.
İnternetten model beğenemezseniz bile, bu markaların tüm gelinlikleri sitelerine koymadığını ve üstünüzde aklınıza daha önce gelmemiş bir modelin çok güzel durabileceğini hatırlatırım
merhaba. telaşlanmayın bu kadar, ortada kötü bir durum yokgurbetçi gelinlerine gerekirse 10 günde bile özel dikim gelinlik üretiyorlar, kaldı ki siz kış gelinisiniz ve şu an gelinlikçiler sakin sezonunda.
ama siz yine de hazır almaya bakın. bazı markalar var, onlarda aynı gelinliğin farklı bedenlerini bulabilirsiniz. seri üretim oluyor bu markalar. aklıma gelenler aysira, henna, oleg cassini. bedeninizi seçip sipariş veriyorsunuz, üstünüze göre olanın gelmesi yine de bir haftayı buluyor sanırım. hepsinin internet sitesi var, modellerine bakabilirsiniz.
bir de bildiğimiz moda evleri, gelinlikçilerin hazır modelleri oluyor. genelde 36-38 bedenin giyebileceği ölçüde dikiliyor. eğer 40 ve üstü bir bedenseniz bu tarz modaevlerinde hazır bulmanız oldukça zor.
bence siz en geç 20 kasımda türkiyeye gelin, 23 kasıma kadar model beğenin deneyerek. 1 aralıkta da alırsınız.
ama ben olsam, evrenim arkadaşımızın dediği gibi, gelinliklerin çoğu arkadan çapraz bağlı olduğu ve bu da beden problemlerini azalttığı için, daha da erken alırdım gelinliğimi.
İnternetten model beğenemezseniz bile, bu markaların tüm gelinlikleri sitelerine koymadığını ve üstünüzde aklınıza daha önce gelmemiş bir modelin çok güzel durabileceğini hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?