How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Çok az kullanılmış erkek bebek park yatak, N.takımı, Anakucağı

nunum_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
362
304
73
Eşimin yurtdışı görevinden dolayı gidiyoruz ve bunları götüremeyeceğim. Bebeğim ekim doğumlu ve her birini toplasak 4-5 kere kullanmıştır.

ben park yatağı 130 tl (yatak alt açma yeri var)
yatağı 60 tl
anakucağı 60 tl
nevresim takımı 75 tl

aldım. Gideceğimizi biliyordum ama almadan duramadım. Nitekim tahmin ettiğim gb neredeyse hç kullanamadık. :)

Eklentiler

• $comfy-nido-park-yatak.jpg
    $comfy-nido-park-yatak.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 254
  • $bebefox.jpg
    $bebefox.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 224
  • $102473174_tn50_0.jpg
    $102473174_tn50_0.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 185
  • $indir.jpg
    $indir.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleme:
Eşimin yurtdışı görevinden dolayı gidiyoruz ve bunları götüremeyeceğim. Bebeğim ekim doğumlu ve her birini toplasak 4-5 kere kullanmıştır.
Eki Görüntüle 995209 Eki Görüntüle 995206 Eki Görüntüle 995207 Eki Görüntüle 995208
ben park yatağı 130 tl (yatak alt açma yeri var)
yatağı 60 tl
anakucağı 60 tl
nevresim takımı 75 tl

aldım. Gideceğimizi biliyordum ama almadan duramadım. Nitekim tahmin ettiğim gb neredeyse hç kullanamadık. ayrı ayrı fiyat verirsem, p. yatak 70 tl, yatak 20 tl, anakucağı 30 tl,N.takımı 40 tl. Kargo karşıya ait. Hepsini tek kişi alırsa yine kargo karşıya ait 110 tl veriyorum.
İsteyen olursa canlı resimlerinide çekebilirim ama bunların aynısı zaten bende netten siparişle almıştım.
İlgilenenlere duyurulur :)
canm nevresim takımının rengi resimdeki gibi mi

ben ciddi olarak düşünüyorum. balıkesirde oturan ihtiyaç sahibi birine, ana kucağı hariç hepsini almak istiyorum ama acaba kaç yaşına kadar kullanılabilir, Bebek şu an ya 7 ya 8 aylık... Bir de kargo ne kadar tutar acaba bir fikriniz var mı

Son düzenleme:
Ben hepsine talibim ama izmire kargo siirtten düşuündürüyor ne tutar acaba bir de kapıda ödeme şansım varmı acaba?