• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok az kullanılmış baby tech sultan ahşap beşik satıyoruz

demes

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
15
0
6
Ankara
baby tech sultan ahşap beşiği kızıma yeni doğduğunda(6 ay önce) almıştık, şu an yerimiz olmadığı için satıyoruz. üstündeki tülü ben hiç kullanmadım yepyeni duruyor. ilk aylarda bebekleri yanınızda yatırmak için ideal bir beşik ve oldukça sağlam ben çok memnun kalmıştım.

Son düzenleme:
yatağın üstündeki tülünü ben takıp kullanmadım ama parçası duruyor tülüyle birlikte göndericem, 280 tl ye almıştık biz 180 tl ye vericem

$DSC_0277.jpg $DSC_0276.jpg $DSC_0275.jpg $DSC_0274.jpg $DSC_0273.jpg

geniş olursa bebeğin daha çok rahat eder, benim bebeğim kollarını açarak uyudu hep çok rahat etti içinde :) yanında mandalı da var ister sabit ister sallayarak uyutabilirsin bebeğini

Haklisin besiginde cok begendim ancak yatagimin yanina koyucam ve yerim 68 cm ama sizdeki besigin eni 80-90 cm gibi bisey olmadi yani:(

mothercare in beşikleri dar ve güzel oluyor, sitede de satan var onlara bak istersen inş bulursun ;)

selam beşiğin fiyatı ne kadar? beşiğin üstündeki tül için yapılmış oval aparatta var mı? özelden de mesaj atabilirsin

180 tl ye vereceğim, üstündeki tülü ve aparatını ben hiç kullanmadığım için fotolarda görünmüyor ama yepyeni duruyor

Öncelikle, ürün hala elinizde mi? Eğer daha satılmadıysa ben talibim. Ancak 180 lira + kargo bedeli bana yüksek gelir. Benim verebileceğim maksimum ücret 120 lira + kargo bedelidir. Ürünü, kargosu yüksek tutmasın diye demonte edip yollarsınız. Eğer kabul ederseniz ciddi alıcıyım..

Öncelikle, ürün hala elinizde mi? Eğer daha satılmadıysa ben talibim. Ancak 180 lira + kargo bedeli bana yüksek gelir. Benim verebileceğim maksimum ücret 120 lira + kargo bedelidir. Ürünü, kargosu yüksek tutmasın diye demonte edip yollarsınız. Eğer kabul ederseniz ciddi alıcıyım..

en fazla 150 tl ye kadar inebilirim kargoya da demonte veririm

hangi şehirdesiniz? ben ankaradayım

Niğde'de ikamet ediyorum. Demonte için teşekkür ederim fakat benim beşik için ayırdığım limit 120 tl. Kargo bedelini de düşünerek bu limiti aşamam. Eğer kabul ederseniz ürünü hemen almak isterim. Özelden yazışarak ya da telefon ile detayları görüşürüz..

Sevgilerimle..

Back