Doğuma Hazırlık çok az kaldı... kızıma isim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    68

zeynomh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
100
0
44
arkadaşlar 38. haftadamdayım üstelik amniyo sıvısı azlığından dolayı erken doğum riskimde var ama biz hala isim konusuna karar veremedik. gerçi sonunda 3 e düşürdük ki bu çok büyük başarı :) ceyda ismini eşim istiyo ama bana ceyda ismi sanki büyüklerde olurmuş, bebeklerde olmazmış gibi geliyo. gerçi sizi de etkilemek istemem ama... lütfen yardımcı olun:KK43:

Son düzenleme:
canım bebısın saglıkla gelsın sana oncelıkle...
ben defne yı oyladım dıgerlerıde guzel ama defne daha bı sevımlı geldı bana

bende ceydayı işaretledim
insan kendi çocuguna ısım koyarken cok zorlanıyor bızde cok dusunmustuk zeynep koydukk
allah sag salım kavustursun inş.

Sadece Defne diye tanıdığım biri yok. Yani gözümde Defne deyinde biri canlanmıyor
Bu yüzden bence de Defne:1rolleyes:

Ceyda..
Çok sevdiğim bir isim;yeğenimin adı olmasa idi kızımıza düşünürdük..
Sağlıkla gelsin..

Defne diyorum ben.Bence çok hoş bir isim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

aşkolsun arkadaşlar ya bakıp bakıp geçmişsiniz. altı üstü tek bi tuşla tıklıcaksınız:KK43: küstüm hepinizeeeee:KK43:

defne daha cici bence..arkadaşlar bişi sorucam şu yazılarınızın altında bebeklerinizin ay ay gelişimini gösteren bi fotopraf varyha onu nasıl yapıyorsunuz(merak)cvp

valla topiklerden birinde birisi tarif etmişti bende ona göre yapmıştım ama şimdi hiç hatırlamıyorum gerçekten :KK43:

ben de DEFNE dedim......biliyorum son zamanlarda bu isim çok fazla rağbette ama ben yine de oyumu DEFNE den yana kullandım.....çok güzel bir isim .............

X