Çok Az Bi Zamanım Kaldı ve hala bişey yapmadım...!

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Selamm Kızlarrrrrrr... 30 Eylülde Nişan yıldönümümüz var ve ben hala bişey yapmadım .. :27: Neden bu kadar rahatım ve hiç bişey düşünmüyorum onada anlam veremiyorum :27: Ne yapsam Ne alsam Fikirlerinize ihtiyacım var olur yorumsuz bırakmayın beniiii Canlarım :44:

Nisan yildonumudemi,varmis yahu :) bence siz bisey yaomak istiyosaniz yapin nisanlinizin asla aklina gelmez boyl khz khze bisey

Neden Şaşırdınız anlamadım.. Evlilik yıl dönümü olur da nisanlılık yıl dönümü olmaz mı
:1:

olur tabi hayatım.. hatta evlilik yıldönümünden sonra gerdek yıldönümü var. sonra ilk yemeğe çıkma yıldönümü, ilk kavga, ilk beraber sinemaya gitme yıldönümü.. kutlamalı, kutlamazsa o kafalar kırdırılmalı :27:

Son düzenleme:
nişan yıldönümü :44:
valla bizim için önemli olan tek gün tanıştığımız gün yüzüklerede o tarihi yazdırdık

nişan yıldönümü ne bacım :27: tanışma, ilk buluşma, isteme, söz, nişan, nikah, gerdek, doğum günü

zavallı erkekler :52:

Valla bende tanışma yıldönümü evlilik yıldönümü duydum da nişan dönümünü ilk defa sizden duyuyorum :44: Umarım hatırlarda kutlarsınız.. :D Hatırlamazsa büyük bi sorun çıkıcak gibi

Son düzenleme:
bence en güzel hediye "vakti gelmiştir hayatım artık evlenelim" demektir :1:
1 sene olmuş yahu ne bekliyorunuz kutlaya kutlaya hep nişanlı kalırsınız benden söylemesi :34:

salla nişan yıldönümünü dertlenme zaten hatırlamaz.ilerde evlilik yıldönümünü kutlarsın tabii hatırlayan olursa...

Back