- 12 Ağustos 2022
- 6
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Cerennn222
19 yaşında bir genç kızım bi adama aşık oldum 25 yaşında. Onunda beni sevme ihtimali var mı yaş farkı normal dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada çok aşığım deyip sevdiği adamın her haltı yediği,kadına şiddet gösteren insanlarla dolu..diyeceğim şu ki çok aşığım dediğin kişiye kendinin ona ne kadar aşık olduğunu hissettirmek yerine onun sana hissettirmesi önemli..biz kadınlar daha duygusalız..aşık olunca diğer yönlerini görmüyoruz..biraz bunlarla ilgilenmek gerek..abla tavsiyesi üzülmemen için ileride19 yaşında bir genç kızım bi adama aşık oldum 25 yaşında. Onunda beni sevme ihtimali var mı yaş farkı normal dimi
Sihirli küreme bakıyorum, cıks sevmez19 yaşında bir genç kızım bi adama aşık oldum 25 yaşında. Onunda beni sevme ihtimali var mı yaş farkı normal dimi
NedenSihirli küreme bakıyorum, cıks sevmez
Evet tanıyor uzun zamandır. Mahalleden tanıyor. Konuşmamız arada oluyor. İlgisi var gibi ama emin değilim.Hiç detay vermemişsiniz ki yorum yapalım. Sizi tanıyor mu? Ne tür bir bağlantınız var? Nerede tanıştınız? Size karşı ilgisi var mı? İletişim halinde misiniz? vs vs. Biraz konuyu açın lütfen.