çok arada kaldım.

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.157
273
43
Kızlar, kasıklarım ağrıyor bugün regl günüm ancak olmadım, bembeyaz akıntım var bir kaç gündür, karnımda şişlik var, çok gaz durumu var.
Bilmiyorum 2 kez kimyasal geçirdim o zamanki gibi hamile hissediyorum kendimi, ve çok fena gribim grip ilacı kullanıyorum 3 gündür. İbocould ve aferin aldım bir kaç gün taylot içtim falan. Ya hamileysem diyorum bu ilaçları da içiyorum ama içmesem iyi olamıyorum çalışıyorum da dinç olmam gerekiyor.
Sizce bugün kadın doğuma gidip görünsem mi? Bebek varsa en azından kullanmam ilaç, ya da bir hafta bekleyip mi gitsem, ama ya yoksa da boşuna ilaçsız zamanım geçmiş olacak içmeden toparlayamayacağım çünkü, çok arada kaldım.

Kan ver istersen canım

2 kimyasal mı geçirdiniz bende eylülde geçirdim şuan gebeyim tekarar olur diye korkuyorum

Kan değerleri yüksekten bir anda düşük oluyor öyle mi? O zaman herhangi bir işlem olmadan kendisi mi düşüyor
benim ilkinde yogun kanamam vardı beta testi istemişti doktorum o zaman 11 falan cıkmıstı kanama ile beraber düşmüştü değerim kimyasal demişti yani, ikincisi de kendim kan verdim 19 cıktı iki gün sonra yine 19 cıktı doktor kimyasal dedi regl olup onunla atacaksın dedi öyle de oldu

Hmmm umarım tekrar yaşamazsınız teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…