• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok amaçlı şirin ikili çay kahve makinem

nilaygonenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
7
0
36
Ankara
Dün hiç aklıma yoktu böyle bir ürün almak zira çaydanlığım ve Türk kahvesi için cezvemden yararlanıyordum. Dün alışveriş için gittiğimde kampanyada olduğunu gördüm hem de cezve, kettle ve çay demliği bir arada, neler üretiyorlar diye düşündüm. Gerçekten çok sevdiğim için aldım ve sizlerle paylaşmak istedim. Rengi de asilliğin rengi siyah, mutfağıma da uyum sağladı.

Eklentiler

• $egsgg.jpg
    $egsgg.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 93
canım bende dün aynısını aldım ama benimkinin üstü porselen değil cam.. valla benimde hiç aklımda yoktu aslında ama anneler günü diye kampanyadaydı ve şıklığı acayip hoşuma gitti diye aldım. memnun kalırız inşallah.

canım bende dün aynısını aldım ama benimkinin üstü porselen değil cam.. valla benimde hiç aklımda yoktu aslında ama anneler günü diye kampanyadaydı ve şıklığı acayip hoşuma gitti diye aldım. memnun kalırız inşallah.

Güle güle kullan canım. Eminim sende çok memnun kalacaksın çok kullanışlı gerçekten.

Back