• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çok ama çok tembeliz yahu!!!

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar ben bu işi anlamadım.ya bizim kız çok tembel ya da ben iyi ilgilenemiyorum.ya dokuz aylık olduk ne diş var ne de emekliyor.sadece çene.akşama kadar konuşup duruyor."baba,gel gel,anne".sürekli bunları diyor ama poposunu yerden kaldırmıyor hasbam.kaydirigubbakcemile2 çok güzel yuvarlanıyor ama.topaç gibi.kollarından tutuncada ayaklarını atıyor sanki yürür gibi.doktoru da dahil herkes direk yürüyecek diyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor.çünkü bizim kız da hiçbir belirti yok.yuvarlanıp alıp başını gidiyor.biz de mecburen iki büyük koltuğu birleştirdik.havuz gibi.bütün oyuncaklarını koyduk.bazen oturtuyorum ama beş dk sonra küt atmış kendini dönüp duruyor.sıkılıyor bir süre sonra ağlıyor.uffff çok zor bir süreç valla :bbo::bbo:ama yürüse daha zor galiba.peşinden koşacaz o zaman da kafamçokkarıştı

şekerim bizim kız 11 aylık olcak haftaya daha bizimkinde de diş yok
emekleme de yok:))))))
seninki yine anne-baba diyormuş
biz de o da yok
haksızlık etme bebeğine:)

kızlar ben bu işi anlamadım.ya bizim kız çok tembel ya da ben iyi ilgilenemiyorum.ya dokuz aylık olduk ne diş var ne de emekliyor.sadece çene.akşama kadar konuşup duruyor."baba,gel gel,anne".sürekli bunları diyor ama poposunu yerden kaldırmıyor hasbam.kaydirigubbakcemile2 çok güzel yuvarlanıyor ama.topaç gibi.kollarından tutuncada ayaklarını atıyor sanki yürür gibi.doktoru da dahil herkes direk yürüyecek diyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor.çünkü bizim kız da hiçbir belirti yok.yuvarlanıp alıp başını gidiyor.biz de mecburen iki büyük koltuğu birleştirdik.havuz gibi.bütün oyuncaklarını koyduk.bazen oturtuyorum ama beş dk sonra küt atmış kendini dönüp duruyor.sıkılıyor bir süre sonra ağlıyor.uffff çok zor bir süreç valla :bbo::bbo:ama yürüse daha zor galiba.peşinden koşacaz o zaman da kafamçokkarıştı

canım sıkılma bebekler bir bakıyorsun bunları sen anlamadan yapmaya başlamış :) benim oğlum tam 9 ayına girdiğinde hem diş çıkardı aynı gün bi baktım emekliyo bi baktın koltuklardan sıralıyo şimdi de 10,5 aylık biri onu durdursun diye bakıyorum tutabilene aşkolsun.anlıcan her bebeğin bi takvimi oluyo ne yapacağına kendi karar veriyo :emir_bebek:

iyi hoş diyorsunuz canlarım da burada bazı bebeklere bakıyorum neler yapıyorlar.insan imreniyor valla.ama bizimkinin de bir saati var herhalde.bekleyecez bakalım.Allahıma çok şükür sağlıklı ya.... gerisi gelir inşallah...ama şöyle alttan iki dişi çıkıp tay tay yürürse çoooook mutlu olurum :Saruboceq:

canım bebeklerimiz aynı ayın içinde bizimkide aynen yuvarlana yuvarlana gidiyo emeklemeyi bilmiyo yüzüstü durmuyoki hiç hoooop dönüyo :) yatarken oturur pozisyonada geçemiyo halen ama otururken tutunup kalkıyo dizlerinin üstüne anca o kadar hareketli ki 2 aylıktan beri emeklicek az kaldı bilmem ne dediler nazar mı değdi noldu bilmiyorum inadına dönüyo bizimki dişimiz de yok ........ yani yalnız değilsin zamanı geldiğinde olucak bekliyoruz heyecanla napalım:)

canım çok takma kafana benim kızımda çok aşırı areketli 6.aydan beri hep geri emekliyor ama hala ileri gidemei ve şidilerde de yaklaşık 1 aydır normalde bebekelr kollarından ve ayakalrından destek alarak emeklerler bizim kızda inatla normal büyük bebekler gibi emekleme pozisyonu alıp başını gövdesini kaldırıyor ve dizleriyle emeklemeye çalışıyor tabi gidemiyor ve işta başlaıyor yaygara ağlayıp duruyor sonrada hadi anne tut ellrimden beni yürüt inan sabah bir başlalıyoruz gece yarısına kadar uyumuyorda habire yürüyor belim kopuyor onu yürütmekten kendiside asla kanepelerde yürümez..yürüyebiliyor aaslında oralarda ama onu kabuletmiyor...yani çok takma böylesi daha iyi yoksa inan çok yoruyorlar ben ve artık çevremdekiler yürüsün diye dua etmeye başladık çünkü aşırı hareketten bizi yordu kendi yürüsede itse bu çile diye...

Back