Çok ama Çok kötüyüm

Hamileyken çocuguma ensesi kalın alınması lazım dediler. Özeldeki doktor fakülteyi tavsiye etti ordakilerde aynı şeyi dedi. Hatta iki tarafta kendilerinin alması gerektiği konusunda uzun uzun konuşma yaptı. Sonra başka doktora gittik "Niye geldiniz ki bu çocukta bi şey yok."dedi. Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu. Dediğiniz gibi her doktor alanında uzman olmaya biliyor ve para için bu bayanı da kandırmış olabilirler

Erkek olabilir deyince Aklima soyle birsey geldi. Simdi bu kisi erkek ise, karsisina tecrubeli, vajinasinin genis oldugunu dusundugu biri cikti. Kendisininki de kucuk, acaba nolacak simdi deyip kaygilaniyor, "tecrubeli olanin vajinasi genislemis midir" gibi kivirtarak kendince durumu kontrol ediyor. Araya da tövbe ettim vs ile susluyor.

Bir kurgu hatasi da, o yasta oldugunu soyleyen kisi kadin olsa, buradakilere abla demezdi.

Keşke dürüst bir şekilde anlatasaydınız da, yardımcı olmaya çalışsaydık.

Bu profilinde yaşı 23 ve öğretmen yazıyor, öteki konuda da 24 ve öğretmen demiş. Bence rastgele yazıyor yaşı. Gerçekten kadınsa da bu konuda typo yapıp yanlışlıkla 27 yazmış olabilir.

Yalnız nickler de "dertsevdam," "lavantam" filan... ekşici incel erkek olsa böyle ince detayları düşünemezdi bence, o kadar iyi gözlemci olması mümkün değil. İki ayrı hesaptan aynı trollemeyi de yapmazdı, ne gerek var çünkü. Beta bilmemne filan onu da bilmesi zor, ben bile bilmiyorum. Bence gerçekleri çarpıtan, kimliğini amatörce gizlemeye çalışan psikolojisi bozuk bir kadın gerçekten.

Biraz dalgaya vurdum ama bence de ekşici değil. Gerçekten bir kürtaj yaşamış biri. Vajinal genişlik bununla alakalı. Otekinde de kan testi yaptırdığını yazmıştı sık sık. Başından öyle bir durum geçtiyse obsesif bir şekilde evde yaptığı testle yetinmeden kan testi yapmasını anlarım.
Ekşici inceller de zaten susmayı beceremedikleri için muhakkak konularına cevap veriyorlar zaten.

Yani yapacak pek bişey yok sanki ama illa ki beraber oldukça genişliyor . Zaten evlendikten 1 ay sonra gene genişlemiş olacaktı Allah'a pişmanligin var bu güzel sevdiğine de dürüstce anlatmışsın herşeyi umarım herşey güzel olur

Konu tamamıyla gerçek , hiç bir insan pişman olup tövbe edemez mi ? Samimiyetle hatasını kabullenip Allah'a yonelemez mi ? Niçin bu kadar kucumsediniz .
Tovbende samimi olsan daha nikahına girmedigin adamla yaşayacağın zevki düşünüp memnun olur mu olmaz mı diye daraltma işlerine girmezsin bacım. Ayrıca uzaktan çok mu avanak duruyor bu kadınlar beta HCG 5 çıktı diye niye kürtaja alsın? Bu kürtaj sebebi mi?

Yine saçmalardan seçmeler. Madem birlikte olacağına pişman olacaksın ne diye bu işe kalkışıyorsun? Hadi onu da geçtim bu kürtaj meselesi yalanını çok mu aradınız?

Gerçekten açtığım konu ne saçmaydı, ne sahteydi ama 7 sayfa boyunca iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…