Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce çürük bir kök vardı onu çektirdim ve 2 gündür ağrı geçmedi + ağrı gözüme vuruyor çok kötüyüm ne yapmam gerekiyor ağrısını geçirmek için.?
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce çürük bir kök vardı onu çektirdim ve 2 gündür ağrı geçmedi + ağrı gözüme vuruyor çok kötüyüm ne yapmam gerekiyor ağrısını geçirmek için.?
doktorunuzun size bir reçete yazması gerekirdi.ilaçlarınızı kullanmanıza rağmen hala ağrı devam ediyorsa mutlaka gidip çekim yerine pansuman aptırmalısınız
çekilen kökde iltihap olup olmadığını belirtmemişsiniz ama.size çekim sonrası ilaç veriilmiş olması lazım.antibiotik ve ağrı kesici kullanırsanız kısa sürede ağrınız geçecekdir.
merhaba, problemi halletiniz mi bilmiyorum ama aynı sorun babamda da olmuştu..diş çekildikten sonra orada bir boşluk kalıyor onun ağrısı çeneye vuruyormuş..bu durumda doktorun oradaki boşluğun hızlıca dolması için bir ilaç vermesi gerekiyormuş..eğer doktora gidip ilaç almazsanız da kendiliğinden 21 günde geçiyormuş...sorununuz onunkiyle aynı mı bilmiyorum..hiçbir şey yiyemiyordu..geçmiş olsun..