- 6 Ağustos 2024
- 85
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi ruhu yorgun
-
Pozitif duruyor yarın ilk idrarla tekrarlayın benceArkadaşlar ilk 5 dk da hafif bir çizgi belirdi sizce ben mi yanlış görüyorum siz de bakar mısınız
Çok teşekkür ederimPozitif duruyor yarın ilk idrarla tekrarlayın bence
Çok teşekkür ederimEvet var gibi testi sabah tekrarlamalisin
Bence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibiBenim adetlerim çok düzensiz o yüzden geçtiğini tam anlayamıyorum. Ovulasyon testinde çift çizgi gösteriyordu acaba yumurtluyor muyum? Ondan dolayı gebelik testinde de çıkabilir mi
Pozitif sabah ilk idrarla daha net çizgiyi görürsünüz hayırlı olsunArkadaşlar ilk 5 dk da hafif bir çizgi belirdi sizce ben mi yanlış görüyorum siz de bakar mısınız
Bence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibin
Ne zaman kan testi vereyimBence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibi
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir aminPozitif sabah ilk idrarla daha net çizgiyi görürsünüz hayırlı olsun
Salı günü falan çıkar bence varsaNe zaman kan testi vereyim
Çok teşekkür ederimSalı günü falan çıkar bence varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?