• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acilllll

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
85
30
3
32
Arkadaşlar ilk 5 dk da hafif bir çizgi belirdi sizce ben mi yanlış görüyorum siz de bakar mısınız

Eklentiler

• EB7563C2-2CE2-4F61-8B89-5805D92B050E.webp
    EB7563C2-2CE2-4F61-8B89-5805D92B050E.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 54
Benim adetlerim çok düzensiz o yüzden geçtiğini tam anlayamıyorum. Ovulasyon testinde çift çizgi gösteriyordu acaba yumurtluyor muyum? Ondan dolayı gebelik testinde de çıkabilir mi

Benim adetlerim çok düzensiz o yüzden geçtiğini tam anlayamıyorum. Ovulasyon testinde çift çizgi gösteriyordu acaba yumurtluyor muyum? Ondan dolayı gebelik testinde de çıkabilir mi
Bence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibi

Bence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibin
Bence var kan testi ver iki gün sonra benimde öğrendiğimde böyleydi doktorum ultrasondan hamile olabileceğimi söyledi ve istedi kan negatif çıktı, 3 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum dediği gibi pozitif çıktı o yüzden bir kaç gün beklemekte fayda var gibi
Ne zaman kan testi vereyim

Back