Çok acillll

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.914
476
26
İlişki sırasında yumurtalıklarımın olduğu yere darbe geldi ve aşırı ağrı oldu ilişki devam edemedi ve hala ağrı devam ediyor yarım saat oldu neden olabilir aşırı yoğun ağrı

İlişki sırasında yumurtalıklarımın olduğu yere darbe geldi ve aşırı ağrı oldu ilişki devam edemedi ve hala ağrı devam ediyor yarım saat oldu neden olabilir aşırı yoğun ağrı
Darbe nasıl geldi,ne darbesi geldi önce knu söyle fikir yurutelim çok geçmiş olsunn

Hassas bölge olduğu için çok acimistie ondan agriyordur ayaklarını uzatıp yat biraz baskı uygulama karnına , hamilelik şüphen falan var miydii

Bir şey olmaz geçer, deri ince olduğu için ağrısı uzun sürmüştür. Uzanıp dinlen

Ya nasıl anlatayım bilmiyorum da karnım sert bi yere çarptı 2-3 defa ve anında inanılmaz bir ağrı oluştu. Hala da ağrıyor
Canım bir defa sert bı yere çarpar anlarım da 2-3 defa nasıl çarpıyor , tartışma falan mı öldü bişey mi oldu yani tam neresi çarptı aşırı şiddetli mi çarptı

Hassas bölge olduğu için çok acimistie ondan agriyordur ayaklarını uzatıp yat biraz baskı uygulama karnına , hamilelik şüphen falan var miydii
Yani ağrı derecesini söyle tarih edeyim regl ağrısının 10 katı gibi . Doktora gitmeye de çekindim hani nasıl anlatayım bu durumu. Şüphe yok canım

Canım bir defa sert bı yere çarpar anlarım da 2-3 defa nasıl çarpıyor , tartışma falan mı öldü bişey mi oldu yani tam neresi çarptı aşırı şiddetli mi çarptı
Canım dediğim gibi ilişki anında oldu 1-2 sanıye içinde ard arda çarptı karnım hemen durdum ama zaten karnıma ağrı çoktan girmişti ve giderek çoğaldı

Yani ağrı derecesini söyle tarih edeyim regl ağrısının 10 katı gibi . Doktora gitmeye de çekindim hani nasıl anlatayım bu durumu. Şüphe yok canım
Ağrıyı anlayabildim ama çarpma durumunu anlayamadım tam canım dinlen geçer hassas yer orası ondna olmuştur

Acile gitsene belki bir şey olmuştur. Nasıl bir darbe ?
Çekindim gitmeye. Anlatacak bir durum değil ki utanırım galiba. ilişki anında oldu 1-2 sanıye içinde ard arda ser bir yere çarptı karnım hemen durdum ama zaten karnıma ağrı çoktan girmişti ve giderek çoğaldı

Ters hareketten olmuştur ,devam ederse git doktordan utanilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…