Kızlar ben sevgilimden ayrıyım 10 aydır nerdeyse ve o gecenlerde görüşmek istediğini söylemişti kabul etmemiştim hemen atlamış gibi olmamak için bide o benden ayrıldığı için hemen kabul etmek istemedim. neyse ben kabul etmedim ama 15 gün sora yine aradı beni suçladı biraz bende onu sucladım tabii, derken baya kızıştı aramız telefonu kapadı suratıma bende ona adam değilsin die msj atmıstım. Nese sonra benn çok üzüldüm öyle bi kelime kullandığım için 10 gün sora falan msj attım ona böyle olsun istemezdm beni çok krıdın biliyosun empati kur biraz ama ikimizde çirkinleştik ben üzüldüm o konusamalardan dolayı diye msj attım. (ayrıldığımızdan beri ilk defa böyle bişi yaptm genelde o arardıı ben terslerdim.) Nese yine o beni suçladı ben onu derken baktım uzuyo dedim ben sana ne diyeyim artık pekiii yazmıştım. oda tamam demişti. böyle bitti konusmamız. aradan 1 ay geçti. Ve bugn onun doğum günü ben onu çoooooook seviyorum oda beni seviyo biliyorum ama ona doğum günü mesajı yollsammı yollamasammı bilemiyorum. Çünkü son konusmalarımız haarretli geçti. Çekiniyorum açıkçası.. Ne yapmalıyım?? yardımcı olurmusunuz lütfen
birbirimizi seviyoruz diyosun..
hala da görüştüğünüze göre tam olarak kopamamışsınız demek ki..
bence yolla ve konuşacaksanız sakin konuşun..
durup durup tekrar tartışınca aradaki duvarları arttırırsınız sadece...