Çok acilll

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Kızlar daha önce de yazmıştım fakat konum taşındığı için cevap alamadım
Sezeryan doğum yaptım 2 buçuk ay önce pazar gününden beri çamur renkli akıntısı var fakat sürekli olan bşr akıntı değil. Bir kaç dakikalık oluyo bitiyo ama o esnada sanki vajinamdı kesiyolarmış gibi hissediyorum ve en az yarım saat oturamıyorum ağrıdan.pazar, salı,Perşembe ve bugün oldu hepsi de birkaç dklık. Pazartesi doktora gittim fakat başından savcı resmen doktor. Enfeksiyondandır dedi fitil yazıcam dedi emziriyorum sorun olmaz demi dedim ben yazıyorum ister kullan ister kullanma dedi başından savcı bende kullanmadım
Şimdi yarın özel doktora gidicem ama çok korkuyorum netten okuduklarım yüzünden acaba başına böyle bir şey gelen var mı. Sizce neyden kaynaklanabilir ufff keşke hiç bakmasaydım netten ((
Lütfen taşımayın konumu mune

Korkma canim fikrim yok ama baska bir doktora daha git icin rahat etsin. Dogum kontrol hapi kullaniyor musun? Bende kanama yapmisti.

Kızım ıcınden ınsan cıkmıs tabıkıde nrmal byle seyler panık yapıp durma ama mutlaka baska dktra gıt zıra gıttıgın eleman baytar bıle olamaz

Benim yengemin de hep böyle akıntısı ve çok sancısı olurdu. O da sezeryan olmuştu gezmedik doktor kalmamıştı. 12 yıl sonra başka doktora gitti meğerse içinde gazlı bez unutmuşlar, çıkardılar işte şikayeti de geçti.
Çok iyi bir doktora gidin, tavsiyemdir.

Doktora gidin mutlaka ama konulariniza baktim iyi degilsiniz hobiniz falan yok mu onunla ilgilenseniz biraz.

Canim bendede oluyodu o icinden kirli kan ve parcalar atiliyor yakin zamanda adet de. Olabilirsin onemli bisey yoktur bence bendede ayni durum oluyordu cunku gecici biaey bide daha yeni dogum yaptin

Canim bendede oluyodu o icinden kirli kan ve parcalar atiliyor yakin zamanda adet de. Olabilirsin onemli bisey yoktur bence bendede ayni durum oluyordu cunku gecici biaey bide daha yeni dogum yaptin
Ayy içimi rahatlattın canım yaa korktum bende inşaallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…