- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Hayır canım kullanmıyorumKorkma canim fikrim yok ama baska bir doktora daha git icin rahat etsin. Dogum kontrol hapi kullaniyor musun? Bende kanama yapmisti.
Ozelde muayene ol o zamanbir kere de ama icini rahat tut. Onemli bir sey yokturHayır canım kullanmıyorum
Kızım ıcınden ınsan cıkmıs tabıkıde nrmal byle seyler panık yapıp durma ama mutlaka baska dktra gıt zıra gıttıgın eleman baytar bıle olamaz
Yok artıkBenim yengemin de hep böyle akıntısı ve çok sancısı olurdu. O da sezeryan olmuştu gezmedik doktor kalmamıştı. 12 yıl sonra başka doktora gitti meğerse içinde gazlı bez unutmuşlar, çıkardılar işte şikayeti de geçti.
Çok iyi bir doktora gidin, tavsiyemdir.
Biz de yok artık demiştik ama maalesef oluyor böyle şeyler. İçinde makas unutulanlar bile var.Yok artık
Evet ilk doğumum ve sezeryan oldum
Hamilelik ce doğum süreci biraz zorlu geçti yada bana öyle geldi. Aslında yapı olarak da bşraz pimpirikli azıcık sabırsız bir tutam da evhamlı olunca böyle oluyor :)Doktora gidin mutlaka ama konulariniza baktim iyi degilsiniz hobiniz falan yok mu onunla ilgilenseniz biraz.
Ihmal etmeyin kendinizi ama hobi sart size.Hamilelik ce doğum süreci biraz zorlu geçti yada bana öyle geldi. Aslında yapı olarak da bşraz pimpirikli azıcık sabırsız bir tutam da evhamlı olunca böyle oluyor :)
Ayy içimi rahatlattın canım yaa korktum bende inşaallah geçicidirCanim bendede oluyodu o icinden kirli kan ve parcalar atiliyor yakin zamanda adet de. Olabilirsin onemli bisey yoktur bence bendede ayni durum oluyordu cunku gecici biaey bide daha yeni dogum yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?