Cok acılll bakabılırmısnız

bende onu dusundum en son bır test alayım dedım onunda ne zaman yapıldıgını yanı sonuc verecegını bılmedıgımdende burda sormak ıstedım su an yapsam sanırım sonuc verır deıl mı

canım benım usme kendını sıkıntı yapma oyle seymı olur degılsındır hamıle..ayol bırlesme olmadan hamılemı kalınır sıkma kendını opuyorumnanaktan

bende onu dusundum en son bır test alayım dedım onunda ne zaman yapıldıgını yanı sonuc verecegını bılmedıgımdende burda sormak ıstedım su an yapsam sanırım sonuc verır deıl mı

sabah ilk idrarınla yaparsan daha net olur

canım test almana bıle gerek yok cunkı oda teste gore degısıo hemen vermez sonuc negatıf cıkar her kosulda bosuna evham yapıosun tatlım:teselli:

sanırım sorun halloldu gibi ..sen yazmasanda herkes ne sormak istediğini az buçuk anlamıştı zaten..

ee o kaadr kk deneyimiz var dimi ama..

endişelenmeni gerektircek bir durum yokk ..

ayrıca hem sana hemde bu sayfayı okuyacak olan genç kızlara tedbirinizi önceden alınız ki son pişmanlık fayda etmiyor sonra..hem kendi psikolojinizi hemde çevreniz çok kötü etkilenir olaylardan..

umarım bazı şeyleri biraz daha tartıp düşünüp öyle karar verirsiniz..

ne demişler gerçi bin nasihattan bir müsübet daha etkilidir

test sonucu almak dakikalık bişey zaten 3 dakika yanlış hatırlamıyorsam
senin şimdi psikolojik olarak bulantın fln da vardıryerimseniben

bence gebelik yoktur cnm, endişe etme. ille de şüphen kalmasın istiyorsan kan testi yaptır. polikliniklerde yaptırabilirsin.

teker teker hepınıze cok tsk ederım ıcım artık rht bıdaha töbe zaten ılktı son olsun :)

test sonucu almak dakikalık bişey zaten 3 dakika yanlış hatırlamıyorsam
senin şimdi psikolojik olarak bulantın fln da vardıryerimseniben

evet canım öle ..
canım sanada tavsiye birdaha ilşki yaşarsan muhakkak korun..gamyoncuiremsu
beraber olduğun arkadaşın keyifle uyurken bak sen nasıl dolanıyosun...kaydirigubbakcemile2

sürtünme olmuş boşalmamış bile ne hamileliği bacım..

Gecmis olsun cnm, stres yapma arkadaslarin dedigi gibi idrar yada kan testi yap...
Bidahakine stres yasamak istemiyorsan daha dikkatli olmani oneririm..yerimseniben

evet canım öle ..
canım sanada tavsiye birdaha ilşki yaşarsan muhakkak korun..gamyoncuiremsu
beraber olduğun arkadaşın keyifle uyurken bak sen nasıl dolanıyosun...kaydirigubbakcemile2

bana mı:1ninca:
uyuyo valla nerden bildinkaydirigubbakcemile3naniknanik
hehee takılıyorum sadecekaydirigubbakcemile3

bana mı:1ninca:
uyuyo valla nerden bildinkaydirigubbakcemile3naniknanik
hehee takılıyorum sadecekaydirigubbakcemile3

yuk nen sana dimedim .yasakkelime.
konu sahabına dedim
aha sende yakalndın kendi kendini ele verdin...:jeyyar:

yuk nen sana dimedim .yasakkelime.
konu sahabına dedim
aha sende yakalndın kendi kendini ele verdin...:jeyyar:

takılıyorum sadece dedim kuzumm:1hug:
sadece konu sahibini accık rahatlatmak adına şebeklik ettimgamyoncuiremsu:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…