Cok acılll bakabılırmısnız

elma_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
31
0
86
İzmir
arkadaslar ve ve degerli buyuklerim ( benden tecrubeli hemcinslerim ) su anda cok ozel bı sorum var fakat dıger forumlarda uzulerek okudugum seylerden ve yenı uye oldugum ıcın bılmedıgımden bana yardımcı olabılecek bırıyle ozel msjlasmak bırsey sormak ıstıyorum ben burda yada herhangı bır bekar arkadasım genclıgımızın getırdıgı cahıllıkten bıseyler yasayıp ıntertnet ortamı oldugu ıcın rahatca paylasmaya ogrenmeye calıstıgımız halde agır elestırıler alıyoruz ve ben bunlara uzuldugum ve utandıgım ıcın BIRINDEN DESTEK ISTIYORUM NASIL YAZABLIRIM OZEL MSJ :1no2::1no2::1no2::1no2:

nedir sorun acaba yardımcı olabilirim belki....

nikimin üzerine tıklarsan orda özel mesaj gönder diye bir seçenek var oraya yazabilirsin sorunu

özel mesaja gerek yok tatlım
sen burda açıkca derdini yaz
destek oluruz yerimseniben

lady ınan bır kere 19 yasında bır genc kıza yazılanları okudum bende benzer bır durum yasadıgım ıcın korkuyorum yazmaya CNKU KIMSE GENC OLMAMIS GIBI AHKAM KESIYOR..

ya hayatım neden öyle diyorsun
yaz sen derdini eleştiri yapmak için burda değiliz heralde

jinekolojiye açtığın için konuyu durumun apaçık ortada yani herkes anladı
sadece derdin ne onu bilmek istiyoruz

kıyamam ben sana..
ürkmekte haklısın canım ya..
ama ne olursa olsun..
yaşadığın şey ne olursa olsun..
sahip çık..
arkasında dur..
ancak bu şekilde güçlü bir bayan olduğunu hissettirirsin insanlara..

yazmıstım bulamıyorum sımdı yazdıgımı gerı ıstedım gelnce yazıcam haklsınız ozel msjlarada baktm cok tskler msj atanlar smdı buraya yazayım en ıyısı ama msjı bulunca

ağaç olduk be konu sahibesi bişi yasmıcak galiba

yaşadığın hiç bişeyden hiç bi zaman utanma
"aşk"la yapılan hiç bişeyden utanma
ki sanırım söz konusu olan da sağlık
bu kadar gizli olduğuna göre gizli saklı doktora gitmekte zor olacaktır senin için

piqi bulunca yazarsın yada üşenmeden yazarsın biz yatıyok ancak sabaha

usenme degılde benımkı cok buyuk bı evham belkıde saplantı sacma ama korktugum ıcın ılk kez yasadıgım ıcın ozetle bakıreyım ama surtunme oldu bosalmadı ama hamılelık suphesı oluyomus bole seylerde regl oldum zamanında bu seferde hamıleykende regl olursun dıye yazı okudum korkuorm

test al için rahatlasın

bende virdin gitti sandım hamile kalmazsın öyle
rahat uyumak istiyosan dr a görün yerimseniben

:teselli:ilkin verdiği heyecan korku belki de kendi içindeki baskıdan ötürü bunu hissediyorsundur
hamile fln değilsindir korkma
korktuğun için stres yaptığın için reglin gecikiryerimseniben
ama sen olmuşsunda zaten
çokta fazla sıkıntı yaptıysan al bi test yap için rahat ederŞeniz

Çok çok çoook küçük bir ihtimalden söz ediyorsun canım, ayrıca adet olmuşsun.. Şüphelenecek bir şey kalmamış.. Ama içim rahat etmiyor diyorsan, eczanelerden gebelik testi alabilirsin.. Çekinecek, utanılacak bir durum yok bunda..

Stresten gecikti herhalde.
Hamile değilsindir,bi test yap aklından çıksın.

Editliyorum;zaten olmuşsun tatlım,sıkma kendini boşuna:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…