- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
-
- Konu Sahibi Boncuk4693
Doktora gitmesi gerek daha kötü olabilir.Kızlar annemin ayagına agıır tahta düştü. Baş parmagı mosmor oldu ve felaket acıyor. Sabahtan beri kaç tane agrı kesici ve kas gevşetici içti. Agrı kesiciler işlevini yitirince tekrar içiyor. Ne koyması yapması lazım bileniniz var mı acil lütfen
Benim az önce yazdığım mesajı okut gider belki:)Babam gidelim dedi yok dedi. Bende git diyorum yok diyor.
Doktora gidin burda kötü şeyler yazıp moral bozmayalım
İkna edebilsek gitmek istemiyor olmadı götürecegiz artık zorla . Şimdilik agrısını dindirecek bişey olsaEvet doktor gerek
Bitkisel şeyler denemeyin , babam bu kocakari ilaçları yüzünden 5 ay hastanede yattı ,enfeksiyon kaptı
Kangren mi ?acile gitmesi lazım. ya kırık varsa ya çatlak varsa. ya morluk yayılırsa kangren olursa allah korusun.. hemen bir hastaneye koşun acilede bir röntgen çekerler.
Hap etki etmemiş hangi bitki veya başka bişey etki edebilir kiİkna edebilsek gitmek istemiyor olmadı götürecegiz artık zorla . Şimdilik agrısını dindirecek bişey olsa
Ben de bunu söylemeye çalıştım durum ciddi öyle yarını öbür günü beklemeyinKangren mi ?
etki ediyor bikaç saat sonra tekrar başlıyor. Dogru diyosunuz ya en iyisi doktora götürmek..Hap etki etmemiş hangi bitki veya başka bişey etki edebilir ki
Acile gitmeniz gerek acilen
Evet kangren bile olunur Allah korusun.Acilen doktora gidin ayrıca doktora danışmadan Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmayın zarar verebilirsiniz.Kangren mi ?
Ben de bunu söylemeye çalıştım durum ciddi öyle yarını öbür günü beklemeyin
Değil gün saatler önemli
Bakın bunu kangrenin Vikipedi sayfasından alıntıladim
Darbe ve kemik kırıkları sonucunda da o organı besleyen damar sıkışarak gangren meydana gelebilir.
Buz koyabilir ama muhtemelen catlak vardir film cektirmeden biz ne desek bos. Birde agrisina brz sabretsin bu aksam zor gecer ama yrn daha iyi olur ilaca cok yuklenmeyin
Evet kangren bile olunur Allah korusun.Acilen doktora gidin ayrıca doktora danışmadan Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmayın zarar verebilirsiniz.
Ama kemige gelmemiş sadece tırnakta morarma var öyle de olur mu kiKırık çıkık var mı az buçuk anlaşılır fakat böyle sıcağı sıcağına değil; zaman geçmesi lazım anlaması için , bu defada geç kalınabiliyor; daha çok acı çekiyor.
Maalesef ne dindirir bilmiyorum ; belki ağrı kesici krem alınabilir. Buz da koyun.
Kızlar annemin ayagına agıır tahta düştü. Baş parmagı mosmor oldu ve felaket acıyor. Sabahtan beri kaç tane agrı kesici ve kas gevşetici içti. Agrı kesiciler işlevini yitirince tekrar içiyor. Ne koyması yapması lazım bileniniz var mı acil lütfen
kaynak vikipedi:Kangren mi ?