Saç Rengi ve Saç Boyama çok acilll 3 günüm var resimli

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
kızlar saçlarım 1. resimdeki gibi ama uçları biraz daha açıldı sarımsı oldu benm saçlarım röfleydi sonra siyaha sonrada bu son renge döndüm bakır gibi karemel gibi sanırım(bende bilmiorm şimdiki rengini:) salı günü kep törenim var ve yasemin allenin bu kavak yellerindeki saçını istiyorum saçlarımı 2 -3 aydır boyatmıorm ne yapabilirim nasıl döneblirim yardım edin ne olur yarın kuaföre gitcem berbat etmesin mezuniyetim öncesi saçımı

Eklentiler

• $istediğim renk 2.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 239
  • $istediğim renk.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 158
anlamadım ki.iki resimdeki de aynı renk değil mi?istediğin ve kendi rengin de aynı renk gibi duruyor sanki.

önce saçını açıcak sanırım kuaför boya var çünkü.sanki resimdeki kızın saçı böyle birşey.istersen bundan iki kutu alıp öyle gidersin kuaföre.ya da kızın resmini yanına alıp gösterirsin o kafasına göre boyar.

Son düzenleme:
aynı şekilde alix avien bal badem 8.3,alix avien diva koyu sarı dore 8.3 veya neva color altın sarısı 8.3 veya voila başak sarısı 8.3 de kullanabilirsin.loreal resmine aldanma o kadar açık bi renk olmuyor.hepsi aynı işi görür yeter ki 8.3 olsun numarası.bal köpüğünün daha açığı gibi birşey oluyor bu renklerle.senin istediğin renk böyle birşey diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
canım ıstedıgın rengı ancak kuafor yapabılır, kendı kendıne yapman ıcın zaman lazım.zamanla boyaya boyaya oturacak bır renk . ben senın sac rengını daha cok begendım, mezunıyet oncesı sacların rezıl olmasın ıstıyosan ıyı bır kuafor bul,benım bır arkadasım bu yılın basında ıstedıgın renge boyatmıstı. ıyı bır kuafor bulursan hıc bır sorun olmaz bence bıraz pahalı olur ama kuafor konusunda tıtız olmak lazım fıyatı dusunmemek gerek

tşk ederim kızlar bu gün yaptırıdm aynıda oldu resim eklemeye çalışacağım bi resmim var pek belli olmuo ama aynı oldu pcden çektim çünkii yıpranmada olmadı pahalıda yapamadı kuaförlere papuç bırakmamak gerek:):9

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…