• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acill !! Yorumlarınızı bekliyorum...

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar hemen konuya gireceğim. Ev bakıyoruz malum düğüne az bir zaman kaldı...

140 metrekare bir daire bulduk 700 tl gayet nezih bir site mutfağı falan çok iyi... Ama annemler 140 mt napacaksınız zor ısınır dediler. Bir bakıma haklılar...

aynı sitede 90 mt var o da 650 tl ama amerikan mutfak :( Sorum şu ki amerikan mutfak kullanan varsa artılarını eksilerini söyleyebilir mi ? Bir de ben hep geniş evim olsun istedim şöyle ferah ferah... Sizce nasıl yapayım. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz ???:31:

Genis evi tercih et. İsinirsin bisi olmaz. Amerikan mutfak
Kullanissiz. Butun ev yemek kokuyo. Havalanmiyo vs.. :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eskiden amerikan mutfaklara çok özenirdim ama kullanınca nefret ettim. Tezgahta 1 tane bile tabak bıraksam göze çarpıyordu. O yüzden büyük olanı seç ferah ferah oturursunuz

Evet bir de malum çalışan insan olunca ister istemez mutfakta yiyip içiyoruz. E salonla birolunca da hoş olmaz. Belki şimdilik bir odamız boş kalacak ama neyse :31:

140 iyi bence, çok da büyük değil, büyüğü tercih et, zaten küçük olanın mutfağı da zor iş, yemek kokusu salonunda, misafir gelse mutfak azcık bile dağınık kalmamalı, hem fiyat açısından da küçüğe göre büyük bayaaa bi avantajlı.. İlerde ev iyice eşya dolunca sığamazsınız bile, bebiş mebiş de gelince :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evim amerikan mutfak yemek yaptığım an odada yemek kokusundan geçilmiyor koltuklar perdeler yağlanıyo mutfakta gibi. Sürekli temizlik istiyor. Görünüşü harika ama başka hiç bir artısı yok. Büyük ev her zman iyidir. Siz birbirinizi ısıtın yeter. Ev ısınmasa da olur :)

Kızlar hemen konuya gireceğim. Ev bakıyoruz malum düğüne az bir zaman kaldı...

140 metrekare bir daire bulduk 700 tl gayet nezih bir site mutfağı falan çok iyi... Ama annemler 140 mt napacaksınız zor ısınır dediler. Bir bakıma haklılar...

aynı sitede 90 mt var o da 650 tl ama amerikan mutfak :( Sorum şu ki amerikan mutfak kullanan varsa artılarını eksilerini söyleyebilir mi ? Bir de ben hep geniş evim olsun istedim şöyle ferah ferah... Sizce nasıl yapayım. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz ???:31:

canım başkasının (ailen bile olsa) ne dediğini bir kenara bırak bence. sen hangisinde daha mutlu hissedeceksin onu düşün ve kararını kendin ver.
ben 185 m2 bir evde oturuyorum eşim ve ben. sülalem sığar evin içine :D herkes laf söylüyor ama ben böyle mutluyum :)

Cnm ara katsa çok rahat isinirsin fakat en alt yada en ustse tavsiye etmem

Başka bi ev tuttuk kızlar... 95 mtkare ayrı mutfaklı girişin üstü 1 kat ama altında da ev var :16:

Back