• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acill yardım emin olamadım önce pozitifti..

Snnicnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
8
0
86
37
Yumurtlamadan 2 gün sonra korunmasız ilişki oldu eşimle ve ilişkiden 6 gün sonra akşam evde erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sonra endişeyle ertesi günduz tekrar 2 test yaptım aynı marka erken gebelik testi negatif çıktı birde kaset test yaptim oda negatif çıktı rahatladım sizce gebelik ilk test hatalimiydi regl tarihine daha 6 gün var aynı durumu yaşayıp sonra hamile olduğunu ogrenen varmı kizlar

İlişkiden 6 gün sonra akşam idrarıyla pozitif çıkması imkansız. Sabah idrariyla bile imkansiz. 6 gün çok erken. Gecikmeyi bekleyin.

Her seferinde küçücük ihtimalle hamile kalip boşanmaya planladığınız eşse kesin hamilesiniz. Onun dışında tıbbi olarak iliskiden 10gun sonra ancak kanda öğrenirsiniz

Her seferinde küçücük ihtimalle hamile kalip boşanmaya planladığınız eşse kesin hamilesiniz. Onun dışında tıbbi olarak iliskiden 10gun sonra ancak kanda öğrenirsiniz
Lütfen dueumu hilmeden yorum yapmayın bu konu farklı ve ben o konuyu ablam için açmıştım

Lütfen dueumu hilmeden yorum yapmayın bu konu farklı ve ben o konuyu ablam için açmıştım
Bakınız yazmışım iliskiden 10 gün geçmeli kanda ancak çıkar 6 günde kaset testlerle öğrenilmez.

Ablamıza iletin siz hala onun gebelik takvimini kullanıyorsunuz 2015den bu yana 2483 gün geçmiş 6.5 yıl aynı yılda doğum yapmadıysanız :işsiz:

Ablanızın konusu olsa çok zaman geçti diye savunma yapmayacağınızı anlayacak zeka seviyesine sahibim.

Bu kocaya çocuk doğurma hevesinizi anlayamıyorum.

6. günden test yapacak kadar heyecan duymayi anlamıyorum.

Arada gebelik olmadiysa bu 4. Çocuk sanırım.

Kabus gibi hayatlara neden çocuklar geliyor patır patır?

Yazık gerçekten.

Yumurtlamadan 2 gün sonra korunmasız ilişki oldu eşimle ve ilişkiden 6 gün sonra akşam evde erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sonra endişeyle ertesi günduz tekrar 2 test yaptım aynı marka erken gebelik testi negatif çıktı birde kaset test yaptim oda negatif çıktı rahatladım sizce gebelik ilk test hatalimiydi regl tarihine daha 6 gün var aynı durumu yaşayıp sonra hamile olduğunu ogrenen varmı kizlar
Çok erken yapmışaınız testleri yumurtlamadan 6 gün sonra diyosunuz. Biraz daha bekleyin ve kan testi yaptırın en kesin sonuç kan vermeniz olur

Back
X