- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Benim de aklimda var o, hamile kalinca bikac kere sırf cift cizgi icin yapip durucam
Insallah hayirlisi hayirli zamanda olsun diyorum ama tabii bi yandan da hemen olsun istiyorum:) Allah herkesin gönlüne gore versinaslıkda bir kere de Anlaşılıyor silik bile olsa ama insan inanamadığı için tekrarlıyor :) Rabbim gönlünüze göre versin inş :) bu zamanlar da güzel oluyor :)
Idari fazla damlatinca öyle oluyor çizgi sarı olmuş zaten kırmızı veya tonları olmasi lazimMerhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ilk yaptığımda 2.cizgi bembeyazdı 1 1 buçuk saat sonra bu hale geldi anlam veremedim.aksam bidaha yaptım onda da bu kadar net olmasada ışığa tutunca fark edebildigim bi çizgi var gibi daha önce 7 haftalikken bebeğimin kalbi durdu malesef bu resimdeki ilk idrarimla yaptığım ilk test
Canim hakkında hayırlısı olsun sonuçta cocugun olmuyo değil bak bir kere hamile kalmissin yine olur merak etme bak bende bekliyorum 3 defa erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim dört ay oldu Allah büyük herkese veren Rabbim bizede verir onun herseye gücü yeter vakti değilmiş demekki.Bugün adetim gecikeli 15 gün oldu ve doktor derken sağlık ocağına gidip kan verdim beta hcg için oda 0.1 çıktı bu konularda bende tecrubeliyim daha önce bebeğimin karnimda kalbi durmustu malesef
neden erken doğum yapıyorsun bende 4 ay önce dekolmandan bebeğimi kaybettim sezeryanla doğum yapıp bebeğini kaybedenler grubundayız biz istersen bekleriz rabbim sabır versinCanim hakkında hayırlısı olsun sonuçta cocugun olmuyo değil bak bir kere hamile kalmissin yine olur merak etme bak bende bekliyorum 3 defa erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim dört ay oldu Allah büyük herkese veren Rabbim bizede verir onun herseye gücü yeter vakti değilmiş demekki.
Tebrikler hamilesin:) :))Arkadaşlar lütfen bana da bir şeyler söyleyin bgn yaptm böyle çıktı. .kimseye söylemedim haftasonu olunca kan testi pazartesinden önce çıkmaz dediler..meraktan ölüyorum lütfen yazın bana da...
Ayiyy maşallah allah tamamina erdirsin darisi bize şu çift çizgiye hasret kaldık
bat ne zamandı senin?Evet hamileyim 2-3 haftalikmis benim nohutum :) :) Allahim isteyen, bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin inş. ..