Cok acill hamile olan herkes baksin

Benim de aklimda var o, hamile kalinca bikac kere sırf cift cizgi icin yapip durucam

aslıkda bir kere de Anlaşılıyor silik bile olsa ama insan inanamadığı için tekrarlıyor :) Rabbim gönlünüze göre versin inş :) bu zamanlar da güzel oluyor :)

Idari fazla damlatinca öyle oluyor çizgi sarı olmuş zaten kırmızı veya tonları olmasi lazim

Canim benimde testte ayni biri silik cikmisti hamile degilimdir diye dusuniyordum ama hamileymisim. Tebrik ederim sende hamilesindir. Vakit kaybetmeden doktora git

bence hemen hastaneye gitmeyin benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu hemen hastaneye gittim ultrasonda çıkmadı haftaya gel dedi tekrar gittiğimde yine tam belli olmayınca ölü gebelik olabilir haftaya gel dedi ne kadar ağlamıştım meğer normalmiş ama ben aceleciliğim yüzünden hevesim kursağımda kaldı gününüz en az 2 hafta geçene kadar gitmeyin hatta önce sağlık ocağında bi kan tahlili yaptırın gebeyseniz 3 aylık olunca gidin küçücük yavruları ultrasona maruz bırakmayın

olurmu öyle saçmalık dış gebelikse yumurtalıklara nasıl zarar verir annenin hayatı tehlikeye girer ve folıc asit çok önemli 15 günde bir hastaneye gidilmeli bebeğinn durumu takip edilmeli

Bugün adetim gecikeli 15 gün oldu ve doktor derken sağlık ocağına gidip kan verdim beta hcg için oda 0.1 çıktı bu konularda bende tecrubeliyim daha önce bebeğimin karnimda kalbi durmustu malesef

Bugün adetim gecikeli 15 gün oldu ve doktor derken sağlık ocağına gidip kan verdim beta hcg için oda 0.1 çıktı bu konularda bende tecrubeliyim daha önce bebeğimin karnimda kalbi durmustu malesef
Canim hakkında hayırlısı olsun sonuçta cocugun olmuyo değil bak bir kere hamile kalmissin yine olur merak etme bak bende bekliyorum 3 defa erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim dört ay oldu Allah büyük herkese veren Rabbim bizede verir onun herseye gücü yeter vakti değilmiş demekki.

neden erken doğum yapıyorsun bende 4 ay önce dekolmandan bebeğimi kaybettim sezeryanla doğum yapıp bebeğini kaybedenler grubundayız biz istersen bekleriz rabbim sabır versin

hayırlı olsun, bende baktımda hamilesin bencede ama zaten öyleymiş: )
demekki iyi test kötü test aynı sonucu veriyor: ))))

Arkadaşlar lütfen bana da bir şeyler söyleyin bgn yaptm böyle çıktı. .kimseye söylemedim haftasonu olunca kan testi pazartesinden önce çıkmaz dediler..meraktan ölüyorum lütfen yazın bana da...

Eklentiler

• 20150829_153908.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 95
bgn kan testi verdimm sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…