Cok acill hamile olan herkes baksin

İki buçuk sene önce hamileydim..zaman aşımına uğradı cevap hakkım

Neden sadece hamile olanlar baksin ben de onu anlamadim.

Iki cocugum var. Ben de bakayim mi

Tebrikler hamilesiniz

ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim
Ablamında böyleydi 2çciye hamile aynı böle çıktı bende dış gebeyken tam net çıkmıştı ikiz dediler biri düşük biri dış gbe olmış inş hayırlısı olur hakkınzdaa

ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim
evet hayırlı ugurlu olsun inşallah..

Kan testi yaptirdim evet hamileymisim yorum yapan herkese cok tesekkurler. Admin senide siddetle kiniyorum ! Belki ben yillardir bu ani bekliyorum belki benim annem yok ablam yok teyzem yok ben ogrendigim gibi buraya yazmis olabilirim boyle bi durumda banlamak asiri sacma. Sonucta telefona sarilip birilerini aramamisim umudumu buraya baglamisim. Bende onlarca forumda adminlik yaptim ama boyle bi durumla karsilassaydim eger bu kotulugu yapmazdim. Sen banladin ben ikinci uyeligi aldim sen yine banladin ben sirf konuma ne yazdiklarini gormek icin uyesiz giris yaptim yine okudum. Hadi bi daha banla sevincimi kursagimda birakan ADMİN.

Hayırlı olsun o zaman canım gözün aydın

Tebrikler hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…